發新話題

[WE] WE 又發功,320 M17嚟啦

幾像真下wor

引用:
原帖由 JBL 於 25-1-2019 18:20 發表
模組化.....?

?_nc_cat=107&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=scontent.fhkg5-1.fna&oh=b2be86 ...
好鬼正..
9沖

引用:
原帖由 JBL 於 25-1-2019 18:20 發表
模組化.....?

?_nc_cat=107&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=scontent.fhkg5-1.fna&oh=b2be86 ...
係咪有其他size鎗身換落去先
如果就咁拆出嚟得個睇字冇意思架喎

Carbine kit!

引用:
原帖由 tf141 於 25-1-2019 19:50 發表

係咪有其他size鎗身換落去先
如果就咁拆出嚟得個睇字冇意思架喎
以VFZ既功力...以前用18C套系統改少少...放落G19又得...放G17又得....放落M&P都仲得...再放埋落M&P9C度又係得...問你死未

而家仲有原廠配合...我諗換0下下身呢D濕碎野應該唔係問題

大家估下呢支成槍賣多小

引用:
原帖由 cky0311 於 26-1-2019 01:03 發表
大家估下呢支成槍賣多小
唔係有CHING爆1250咩?

1250唔係g19條slide咩?

wondering would it fit R.S. SIG grip modules

引用:
原帖由 JBL 於 2019/1/26 10:48 AM 發表
據聞SIG遲下仲會叫V社做呢支....

GBB?

MPX please

發新話題