發新話題

[WE] WE 又發功,320 M17嚟啦

引用:
原帖由 JBL 於 2019/1/26 11:04 AM 發表

係呀,台灣果邊係咁放風
終於出啦 希望可以失驚無神出啦~ 之前見台灣果邊話可能又會出BCM既M4, shot show就擺左支sr15出嚟 仲以為出曬呢D舊槍先再會出 一出即衝

如果膠下身冇字/怪字&冇得改,雖然鄧佢陰公,但係都幾難落手
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 暈又暈 於 26-1-2019 13:32 發表
如果膠下身冇字/怪字&冇得改,雖然鄧佢陰公,但係都幾難落手
我都係咁話. E加我都疊埋心水,耐心等候支full marking的M17算了.

WE P320已見街
AEG Limited出GBB XD

附件

31-1-2019 13:49

要換身

睇定d先

原來生產左
有迷m17就衝

都係等埋vfc個支出左先睇下入邊支

引用:
原帖由 jn_jona 於 31-1-2019 14:14 發表
原來生產左
有迷m17就衝
引用:
原帖由 阿堅 於 31-1-2019 14:17 發表
都係等埋vfc個支出左先睇下入邊支
M17應該係等VFZ 0個支...話晒SLIDE上面刻0岩字...VVE 0個支SLIDE 上刻字要搞返好又係一輛功夫

但M18真係15/16...一來V記暫時冇公佈出M18...二來VVE呢支下身又冇MARKING...如果佢換左M17個下身過黎可能即買...SLIDE可以拎出去刻

Aeg limited F18 6mm GBB pistol

引用:
原帖由 jerry24552 於 31-1-2019 14:55 發表
陰功, 無刻字真係接受唔到

引用:
原帖由 Kwind 於 31-1-2019 14:31 發表

M17應該係等VFZ 0個支...話晒SLIDE上面刻0岩字...VVE 0個支SLIDE 上刻字要搞返好又係一輛功夫

但M18真係15/16...一來V記暫時冇公佈出M18...二來VVE呢支下身又冇MARKING...如果佢換左M17個下身過黎可能即買 ...
沙色好難補色

如果唔係要M17,而只想要民版黑色P320,呢支用來打又可接受,價錢都是正常WE價位

不過望多兩望,又開始覺得(個人口味上)Carry太短full size太長...

真WE鋼膽wo!

即刻標出去整支先!

發新話題