發新話題

[WE] WE 又發功,320 M17嚟啦

支持
沙鷹都無乜見有災情,可能少人用黎落場
今次真係見真章,希望第一支沙色手槍係佢

引用:
原帖由 jacko 於 24-2-2018 12:34 發表

喺"嘥爸根"度∼又可能"代工"做喎
聽到都扯扯地
我一向唔喜西瓜根 但we+西瓜根呢個組合出既野真係好ok

引用:
原帖由 BLSK 於 24-2-2018 15:23 發表
支持
沙鷹都無乜見有災情,可能少人用黎落場
今次真係見真章,希望第一支沙色手槍係佢
支de 黑在下已落過場,實際打左十幾匣以上,乜樹都冇
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 24-2-2018 15:25 發表

支de 黑在下已落過場,實際打左十幾匣以上,乜樹都冇
岩岩又拎左枝de出黎玩叉we 3x氣 bolt back勁到痴線

WE好野, 抵讚
期待佢的最終形態
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

岩岩左睇多次條片同對比下軍版m17
we既slide似係com版 唔知最終會唔會有軍版 slide頂開左rmr位 多個indicator
下身serial no.開左個方形show個qr code

come on!!! shut up and take my money!!
快D比個沙色我!!!

引用:
原帖由 jacko 於 24-2-2018 12:34 發表

喺"嘥爸根"度∼又可能"代工"做喎
呢個建議唔錯,呢期WE幾精神,有睇頭。

真心正...如果一步到位齊MARKING就更正

最好沙色黑色同步推出

可拆卸內架完全仿造到,
像真性高, 仲係鐵, 我們犀利bor

衰在無 markings

咁點都好過有藏文marking既~
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

我只係睇到後面好似7.62口徑既槍身姐

引用:
原帖由 rYaN 於 26-2-2018 17:25 發表
我只係睇到後面好似7.62口徑既槍身姐
7.62 ar身?

發新話題