53 1234
發新話題

[WE] WE 又發功,320 M17嚟啦

引用:
原帖由 pbay 於 24-1-2019 15:33 發表

WE超慘 講真佢啲研發唔差. 只係用料林左少少.

但V記保密功夫都好厲害, 出埋prototype派埋出街試打, 大家先至知
今次陰到西瓜根同we應一應
模又開晒可能又生產左
突然爆鑊 v記仲完成左

引用:
原帖由 Kwind 於 24-1-2019 15:55 發表

以下純粹自己腦補...未有真憑實據 :

[ 以前拎拉臣出...就得一間廠拎到拉臣出

而家拉臣商玩野/改政策...一款槍比多過一間廠出

結果攪到玩具槍廠頻頻撞車

到最後玩具槍廠嬲嬲地...直接搵原槍廠傾 ...
如果係既 應有此報啦

原來生產左
有迷m17就衝

引用:
原帖由 Kwind 於 31-1-2019 14:31 發表

M17應該係等VFZ 0個支...話晒SLIDE上面刻0岩字...VVE 0個支SLIDE 上刻字要搞返好又係一輛功夫

但M18真係15/16...一來V記暫時冇公佈出M18...二來VVE呢支下身又冇MARKING...如果佢換左M17個下身過黎可能即買 ...
沙色好難補色

引用:
原帖由 Kwind 於 31-1-2019 20:47 發表

難得VVE肯用鋼...睇怕原先諗住實出到...個價可以高D賺得返

而家出左事...平平地清晒D貨就算...唔係的話真係諗唔到點解用鋼埋鋼都只係6舊幾
沖壓鋼 好平
Vve出名壞左易搵料整 依家咁樣 壞左都未必有得搞

引用:
原帖由 no-name 於 4-2-2019 09:26 發表
冇 RMR Cut 但刻 M18... 有時我們真係幫唔落....
下身冇字真係落唔到手

潤滑油氣槍有marking版
但下身都係冇左sig

引用:
原帖由 JBL 於 24-5-2019 00:44 發表
就黎喇.....

?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent-hkg3-1.xx&=6e598e927bb93324af8c57ca728bb181&oe=5D57E92B
槍界既coming soon同朋友間既轉個彎就到係一樣性質

53 1234
發新話題