發新話題

[WE] WE 又發功,320 M17嚟啦

如果入面齊鋼件,打得爽,齊Marking ,俾多少少唔係一個問題;如果俾多少少,得個齊Marking靚外殼,但打多兩吓份涵散X哂,咁不如真係唔好出好過。
引用:
原帖由 pbay 於 11-12-2018 14:34 發表
唔知訂價幾錢呢 ?
晒把巾出牌權 齊marking, 內裡咁多鋼件, 恐怕又要貴一截
究竟世界上還有神嗎?

佢唔係鑊在材料咁簡單,連設計都有問題。VP9係一支好槍,但係佢啲Pin好易震到移位,個Mag Release彈弓過軟,甚至尺寸做短咗幾個m就跌匣。最抵死係有啲會跌有啲Chok 極都唔跌!我死唔信真槍都係咁;HK45CT 算中規中矩,但支USP個飛機座係災難級設計。
V記以前迷版支17,非常無釐頭地加咗條膠導桿拮住條飛機彈弓,我打咗三匣就斷埋兼好似拋殼咁由拋殼窗飛出嚟......但冇咗條桿,根本就完全唔影響表現,咁加嚟做乜7!?
引用:
原帖由 jn_jona 於 11-12-2018 17:33 發表

內面應該得個chassis係 沖鋼片 唔值幾錢
如果以千幾頭黎計 齋睇料係v記抵d 真係多鋼野 但就比較鑊囉
究竟世界上還有神嗎?

點同呢?
真槍除左真係中張軍、警大Contract叫有啲肉食吓,其他產品又可以響民用市場搵幾多呢?
Airsoft 本小利大,對於成日追玩具槍款嘅玩家,呢啲收入隨時賺得多過真鐵。
何況大小通吃,錢就SIG自己袋哂,嘔番少少俾OEM公司,何樂而不為呢?
引用:
原帖由 新手一隻 於 20-1-2019 04:01 發表
we真係慘,g3同p320都畀人截糊。
我估支p320係kwc代工。

真係時代變,聽聞以前magpul同airsoft行得埋畀人笑做玩具,要撇清關係。
而家反而各個真槍廠都想係玩具市場撈一筆,甚至用自己牌子出玩具。
究竟世界上還有神嗎?

CAA仲傳奇,如果唔係一套Roni Kit打響名堂,同真鐵部件都平靚正,我個人相信冇乜人會認識佢。
引用:
原帖由 olw0978 於 20-1-2019 07:53 發表

好大機會係 KWC,看其他產品都似 KWC

https://www.sigsauer.com/products/airguns/pistols/

CAA 都係另一個真火廠家踩入玩具市場多年了
究竟世界上還有神嗎?

唉,隔一重又俾人食一水。佢自己搵OEM做條數一定準,可惜全部打4.5mm⋯⋯
引用:
原帖由 jn_jona 於 20-1-2019 19:10 發表

搵間oem做 拎自己個名賣
成本黎不開都係行政果邊 大概都會賺
係大雞食唔食細米既問題姐

或者咁講真槍鐵賣licsence 原理上聽落條氣會順d
話晒都係佢design既

但另一方面黎講佢係睇到西北根咁玩 自己又插隻 ...
究竟世界上還有神嗎?

發新話題