17 12
發新話題

陰道啤酒,你敢唔敢飲...?

陰道啤酒,你敢唔敢飲...?

學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

以前都有睇過這新聞所以不意外。
---
聽過哥布林殺手(歐爾克博格)講,哥布林的嗅感很靈敏,尤其是對女孩子的"聖水" 特別敏感。

你的名字既神女直接用口水釀酒仲核突啦

冇問題! 照飲!

引用:
原帖由 rho837 於 15-3-2018 21:45 發表
冇問題! 照飲!
cheers!!

第一張相係呀 Monika Synytyc 小姐....

" But why?"
" Because we can"
" OK, 同我約羅蘭姐經理人傾o下萬勝節限量蘭發酵啤.."

引用:
原帖由 hang2 於 15-3-2018 22:46 發表

cheers!!
My round Cheers X 2 !

引用:
原帖由 loveless 於 16-3-2018 10:06 發表
第一張相係呀 Monika Synytyc 小姐....

" But why?"
" Because we can"
" OK, 同我約羅蘭姐經理人傾o下萬勝節限量蘭發酵啤.."
反"ME TOO"正義盟友!

都有佢既市場! 如果佢很出一定唔會有"ME TOO"上FB先啦!

真係估唔到, D西人向日本仔取經.攪D咁低俗(桌)頭宣傳. Thx for sharing.

其實在科學上根本係同一隻菌! 點會飲到啲鹹臭味出來! 碑酒一支! 卓頭嘢 ! 興一輪就消失! 目的只係引班左膠女勸又會出來嘈乜乜物物.......

引用:
原帖由 gtoray 於 15-3-2018 21:38 發表
你的名字既神女直接用口水釀酒仲核突啦
可能係 double may呢

眼花睇左做陰道灌酒
BTW點解咁強調沒有臭西味呢?
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 暈又暈 於 16-3-2018 07:22 PM 發表
眼花睇左做陰道灌酒
BTW點解咁強調沒有臭西味呢?
因為大部分西都......

17 12
發新話題