23 12
發新話題

[WE] WE XDM

引用:
原帖由 Thanato.S 於 2018-3-31 00:54 發表

我睇過佢前西既副廠件
我唔多明佢點裝到上slide到
佢個個扣似係夾住個滑架個兩個坑
但金屬應該冇彈性
唔明點做到
原廠是這樣:

廠方parts原圖, 準星底有兩條四方柱?  我未拆過, 不肯定

引用:
原帖由 Ben_9413 於 31-3-2018 01:26 發表

原廠是這樣:

廠方parts原圖, 準星底有兩條四方柱?  我未拆過, 不肯定
我睇過一 detonator 既安裝說明書
佢應該有個零件仔扣住前準星個底

附件

31-3-2018 01:57

引用:
原帖由 Thanato.S 於 29-3-2018 16:04 發表

咁師兄有冇試過爆飛機? 其實我見最多係爆飛機變單發同斷triggerbar 中身桿
咁又冇 bor, 係一開始已經打唔到 topgas 要換 hammer 弓,然後 10 匣唔夠就斷埋 triggerbar...

系統又食字

引用:
原帖由 johnlam602 於 3-4-2018 23:54 發表
系統又食字
師兄可能有d字係難打d or 特別d or 呢個forum 字庫冇就會食字
如果點都係食可考慮up圖
期待師兄回覆

我前一兩日已經睇過支槍
上手Grip過 Demo過退匣
手感非常好 但退匣真係好難
唔知係小弟手細定支槍本身唔想你太容易禁到
上網搵下有冇解決方案
所以想問咁多位師兄有冇用過Nine ball出比 XDM既退匣制
感覺裝左好似易d退匣
唔知有冇師兄裝過 fit唔fit?

附件

4-4-2018 01:42

引用:
原帖由 Thanato.S 於 4-4-2018 00:08 發表

師兄可能有d字係難打d or 特別d or 呢個forum 字庫冇就會食字
如果點都係食可考慮up圖
期待師兄回覆
簡短版
指示器一定要拆

grip safety易收皮
試過幾支,都係廢廢地,某種扣法會無視口左grip safety
不過冇所謂,反正都係grip實支槍打
有冇壞都一樣

改管/膠一定要去轟配最舊版仲行緊馬記數ge hopup座
we宜家行自己數,但款款槍都唔同數
xdm直頭落唔到f key,連f key都落唔到
我寧願原裝算

小弟有興趣用我們牌xdm競賽版改靚靚,請問升級選項多嗎?
師兄請問有什麼好改件推薦呢?

23 12
發新話題