60 1234
發新話題

被騙經過 已更新報案情況

引用:
原帖由 cyl198911 於 12-4-2018 22:00 發表
老老實實,我覺得樓主好傻仔.....冇理由買野唔睇下架嘛......
佢話唔睇得我咪唔買囉,你二手區尋寶,好肯定要睇下件野會唔會同相唔同
唔預佢100%一樣都要睇下差幾多,心裡有數先得,你買隻二手CD都要睇下花成點係咪?

...
嘘我初次見你都冇睇啦(好似)
我鐘意信人,信人感覺良好呀.
當然大前題係若不幸被昆時我又會好樂於咬人.

有心裝佢咪MTR見,搏你唔敢攞出嚟。
呢舖真係中硬。
以前同人交收槍,頂多地鐵站出閘見,茶餐㕔坐低交收,個茶餐我請又點話!
其他嘢,閘內交收就冇乜問題。
上次交收把M9刺刀,我掹出嚟任佢睇,啱就科水,唔啱就算。但記住,交收刀具,永遠唔好用刀尖向住人。

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 12-4-2018 22:09 發表
有心裝佢咪MTR見,搏你唔敢攞出嚟。
呢舖真係中硬。
以前同人交收槍,頂多地鐵站出閘見,茶餐㕔坐低交收,個茶餐我請又點話!
其他嘢,閘內交收就冇乜問題。
上次交收把M9刺刀,我y ...
刀仔緊係上山睇
幾百蚊既野可以唔睇都得 幾千蚊既野真係要睇真 話晒唔係小數目
賣家唔肯或推黎推去 多數都身有屎 唔買也擺

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 loveless 於 12-4-2018 22:08 發表

嘘我初次見你都冇睇啦(好似)
我鐘意信人,信人感覺良好呀.
當然大前題係若不幸被昆時我又會好樂於咬人.
LoveLess師兄你玩野 第一次個TROY Battle Axe托明明係透明包裝,邊個同交收過我大部份都記得架

上次L兄交支MP5俾我時都講明支槍運作唱順! 我當然冇驗槍就收了! 跟著發現支槍壞泵芯! 當然叫L兄拾翻好佢! 佢OK但終於我拿去俾人整好了!

WHY

支槍係送俾我嗎!

唔通以後在收槍過程中,都要把賣家拍照? 留作日後有問題時追討用.

引用:
原帖由 kornhill401 於 13-4-2018 11:34 發表
唔通以後在收槍過程中,都要把賣家拍照? 留作日後有問題時追討用.
任何2 手買賣都有一定風險,沒相關知識經驗很難判定是非
所以在下永遠建議新仔買全新槍,或者不是最經濟,但相對穩陣。
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 kornhill401 於 13-4-2018 11:34 發表
私人買賣! 以最终眼見實物作準! 係有一定風險! 想冇風險咪行入玩具槍舖買支全新! 有單有據有保養! 重有聲多謝!

引用:
原帖由 jn_jona 於 12-4-2018 22:41 發表

刀仔緊係上山睇
幾百蚊既野可以唔睇都得 幾千蚊既野真係要睇真 話晒唔係小數目
賣家唔肯或推黎推去 多數都身有屎 唔買也擺
夜視鏡+刀仔載上山睇=九成九终生監禁!

話時話嚴馬田同班同黨個故事有冇新進展?

引用:
原帖由 rho837 於 13-4-2018 01:38 發表
上次L兄交支MP5俾我時都講明支槍運作唱順! 我當然冇驗槍就收了! 跟著發現支槍壞泵芯! 當然叫L兄拾翻好佢! 佢OK但終於我拿去俾人整好了!

WHY

支槍係送俾我嗎!
我代你報警拉Q我

引用:
原帖由 cyl198911 於 13-4-2018 01:14 發表

LoveLess師兄你玩野 第一次個TROY Battle Axe托明明係透明包裝,邊個同交收過我大部份都記得架
我反而記得孖1911

引用:
原帖由 loveless 於 13-4-2018 12:26 發表

我反而記得孖1911
1911第二次黎,上水嘛
你喎,好難唔記得

引用:
原帖由 cyl198911 於 13-4-2018 13:43 發表

1911第二次黎,上水嘛
你喎,好難唔記得
去參選做議員呃下街坊先

我讀得書少  你吾好呃我

附件

13-4-2018 14:26

引用:
原帖由 hang2 於 13-4-2018 14:26 發表
我讀得書少  你吾好呃我
成功爭取被揼實

60 1234
發新話題