25 12
發新話題

初夏不平「帆」 Palladium Pallaphoenix

除注意個人衛生外,仲要有多幾對鞋替換著。

有一段時間興Converse All Star,著完真係洗腳都唔掂......
引用:
原帖由 reniless 於 22-5-2018 12:43 發表
除注意個人衛生外,仲要有多幾對鞋替換著。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 reniless 於 22-5-2018 11:48 發表
荷蘭基。星

勁大汗+1

著完帆布鞋對腳簡直生化武器,而且打死都唔著平底鞋,著過了把能腳痛左幾個月。

以前識個女仔,人幾好,外型亦好,衰就衰在鍾意著Converse All Star,響屋企一除鞋,我走都走唔切。
引用:
原帖由 RCOOH 於 22-5-2018 14:36 發表
勁大汗+1

著完帆布鞋對腳簡直生化武器,而且打死都唔著平底鞋,著過了把能腳痛左幾個月。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 loveless 於 22-5-2018 13:14 發表

仲有同樣荷蘭牌,威士忌蘇打。

由30年代到70年代, 所有NBA球員只會著All Star..
Chuck Taylor由20年代開始為Converse打工, 直到69歲去世時, Convers賣咗6億對All Star.
真正Converse其實2001年已光榮收皮. 現在屬於Nike, 已經再冇傳統o個隻鞋墊了..

今日唔駛返工, 我著緊對皮既Converse/Jack Purcell..

著得匡威開口笑,咁係著約翰·瓦維托斯系列啦。

約翰光頭既, 成個放大版鲍勃·霍斯金斯o甘

西薩爾·卡薩帝 一腳蹬小白鞋,炎夏佳品,當然唔少得D的二次方TBK黑牛。

附件

29-7-2018 18:20

25 12
發新話題