30 12
發新話題

乜咁瞄法呀.....?

乜咁瞄法呀.....?

即係Tears of the Sun枝Aimpoint......

除此之外仲有好多亮點考大家呢

很好,眼都撞ㄨ爆变傷兵,唔洗做炮灰。。。

而瞄準器「反裝」亦可突顯其獨特品味

Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

羅你命3000

教科書式燒雞翼

愛精

台灣士兵?

引用:
原帖由 cccarlos 於 29-4-2018 22:09 發表
愛精

我對軍服係零認識, 但睇落好似打窩驚 嗰D都型過佢. 好似好假咁

由頭到腳,手肘到手指全部出錯。

引用:
原帖由 walther 於 30-4-2018 09:36 發表
我對軍服係零認識, 但睇落好似打窩驚 嗰D都型過佢. 好似好假咁
呢套係國軍最新戰鬥裝,冇錯,最新,但官兵負評不斷,包括線部一chok即散 (d線幼過聯底褲),頭盔一捏就凹,尼龍裝備材質連500D都冇。

個背包仲好笑,成個日本小學生書包咁。

+ $ 100 租裝係咁上下架啦...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 JBL 於 30-4-2018 10:47 發表

緊張氣氛,...,在高壓環境下 ...
所以咪咩都錯嗮囉 合理既

..愛精.. 我立眼望去,仲以為係..受精..
起初我仲以為佢地玩war game,對槍械無認識,可以諒解.
但原來佢地係真正的軍人.  就...有點兒那個了. Thx for sharing.

30 12
發新話題