發新話題

[GHK] GHK SIG 553 GBB

不過553都係要買

[local]1[/local]

其實呢,有冇師兄入左手可以分享一下

回覆 92# 的帖子

入手咗,不過相太大暫時post唔到 ,槍本身好爽,但發射時好多白煙,不過完全唔覺佢有氣化問題,另外槍身造工不算精美,比較粗糙,Cerakote身表面比較嚡,但槍本身雖然全鋼,但不算太重而且非常紮實,手感不錯CQB一流

1 個讚好! TOP

白煙似乎支支都有 wo, 但整體都算唔錯 bor!
小弟都係睇中佢短小精幹,摺埋托塞入普通背囊就得!

今日有幸可以打到一隻匣,就算噴白煙,BLOW K BACK力水都好似無乜點變,睇下第2水幾時有先

引用:
原帖由 JBL 於 11-8-2018 22:50 發表
入手,3連發好玩,下星期一拎去做雷刻白字,做完如滿意再上圖獻醜.....
師兄知唔知咩火力左右?

引用:
入手,3連發好玩,下星期一拎去做雷刻白字,做完如滿意再上圖獻醜.....
J大,雷刻地點有冇邊度平靚正介紹?第二係刻咩字最像真?因為網上啲照片顯示各有不同,有白字,又有黑字,有浄係No.有啲又長英文,唔知邊款最正宗?

引用:
無限金錢mode?

引用:
原帖由 JBL 於 12-8-2018 08:35 發表

唔知sorry,因無落場玩,家中無測速器
師兄,就算噴白煙都依然有力,
下一水等到2046
除左白煙 仲有無其他獲氣?

引用:
原帖由 JBL 於 12-8-2018 09:08 發表

係呀,白煙都依然有力,勁,
隻匣入彈好實,其它正常無獲氣,月尾有大貨到,放心。
到時要去槍街走一轉. 希望唔好再落雨. Thx for sharing.

發新話題