21 12
發新話題

[GHK] GHK SIG 553 GBB

GHK SIG 553 GBB

台灣店家已經有得預訂,預計7月到貨,唔知定價幾多錢呢?睇資料製作得不錯,都很期待
http://www.kui.com.tw/P0A0D29621SO/

回覆 11# 的帖子

咁就真係值得玩

引用:
原帖由 Opica 於 31-5-2018 14:59 發表
想佢地出R版。。。可以用AK匣。。。唔駛專登買新匣&匣套
有啲咁嘅嘢?可否介紹一下?謝謝

謝謝分享

引用:
原帖由 Opica 於 2-6-2018 12:44 發表
詳細資料

引用:
原帖由 Opica 於 2-6-2018 14:40 發表
另一個話題

SG553個marking點搞?

有冇建議?
係咪凈係得啲字?有冇其他?謝謝

引用:
原帖由 MG-42 於 6-6-2018 22:56 發表

之前GHK AK就LCT買stamp steel body套野出左咁耐井勝,Guarder,Lct用左咁耐價平... 但553新造都係stamp steel body?? 如果制程一樣新開件造應該不會太平吧
希望定响$4000元樓下啦,如果太貴真係唔考慮

代理已派貨 有冇人已經收咗貨?

引用:
原帖由 hendry9881 於 3-8-2018 18:10 發表
條珍骨有點貴
哪裡有售?

我都覺得啲產品平均都越賣越貴,以前一條鋼slide大概$2000-2500,依家鋁slide都要呢啲價位,以往啲手槍大多$1000內,現在大部份都過仟,少零件亦加幅起碼有2-30%,以上都可能係受鋪租影響

不過553都係要買

[local]1[/local]

回覆 92# 的帖子

入手咗,不過相太大暫時post唔到 ,槍本身好爽,但發射時好多白煙,不過完全唔覺佢有氣化問題,另外槍身造工不算精美,比較粗糙,Cerakote身表面比較嚡,但槍本身雖然全鋼,但不算太重而且非常紮實,手感不錯CQB一流

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 JBL 於 11-8-2018 22:50 發表
入手,3連發好玩,下星期一拎去做雷刻白字,做完如滿意再上圖獻醜.....
J大,雷刻地點有冇邊度平靚正介紹?第二係刻咩字最像真?因為網上啲照片顯示各有不同,有白字,又有黑字,有浄係No.有啲又長英文,唔知邊款最正宗?

好正

小弟不才,553是否民版先有白字Marking? 因為網路上的資料或相片不多,所以好奇一問?有錯請指出.謝謝

21 12
發新話題