發新話題

[GHK] GHK SIG 553 GBB

引用:
原帖由 Dave 於 31-5-2018 11:03 發表

可能經過aug 一役 ( 到今日都未撲到水出od 色 ).. 唔敢生產咁多,數量少單價貴
不過今鋪感覺佢想盡地一搏咁, d 件鋼得就鋼, burst 功能, 仲要cerakote 槍身...

希望唔好行aeg 膠
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 no-name 於 3-8-2018 10:15 發表
http://www.papagoarms.com.tw/Pro ... tectCookieSupport=1

計返港紙 $3780,咁又唔係貴 wo,全鋼有 C9 曲
但白版點搞?可以去邊刻字
我諗papago 咁講, 都係想你寄支槍俾佢

引用:
原帖由 no-name 於 3-8-2018 13:44 發表
https://www.youtube.com/watch?v=qa1MG_SKFr0

睇左幾段片 full 果陣都噴晒氣... 未磨合好...?
gbb gamer 果條試打片一樣係噴哂氣

引用:
原帖由 Dave 於 3-8-2018 14:19 發表

今年有兩支 1 - 3 - FULL 的槍出世...
但驚麻果邊似乎比較滿意呢支SIG
如果俾我揀, 我都會揀553....短小又強悍

但個氣化真係令人好意外

想問一問各位師兄

你條果條橡膠DUST COVER 有冇打爛到, 我果支已經CUT 走左隻角

另外我發現, 佢BOLT CARRIER 後定果粒的仔...好易跌出黎, 最好搵膠水痴一痴

引用:
原帖由 JBL 於 10-12-2018 21:16 發表
GHK 553 551 戰術魚骨版(表面QPQ處理)
即將上市

?_nc_cat=106&_nc_ht=scontent-hkg3-1.xx&=0e4d ...
思哇co 版已成絕響

唔知條骨有冇散賣...支野好好打, 係差條骨...

連國產果條都斷市

發新話題