發新話題

講唔掂數

講唔掂數

見到默大媽就憶起往事。

是細沙 海裡浪花
寧靜通知已到炎夏
再記起 天空這微風
亦會伴你夕陽下

附件

10-6-2018 20:52

好似D警探片咁,個犯比人審問緊的鏡頭..你地夠料,就charge我.. Thx for sharing.

歐盟頭頭碰著美國頭頭
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

肥婆(背后其實係索羅C員工)! 對住隻肥佬(大企業工業商家老闆代表)! 级數傞一大段!

重點應該是日本的嘴臉... ... 忌安...阿福...( 2018 年港譯是胖虎,安倍俊夫 )
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 11-6-2018 11:38 發表
重點應該是日本的嘴臉... ... 忌安...阿福...( 2018 年港譯是胖虎,安倍俊夫 )
佢和白鬚佬的嘴臉,好似係阿當奴D律師咁..

引用:
原帖由 kornhill401 於 11-6-2018 13:49 發表

佢和白鬚佬的嘴臉,好似係阿當奴D律師咁..
(設計對白) 我當事人係唔會回答你既問題架八婆
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

話時話,其實第一張係吾係改圖?咁有趣畫面,傳媒點會放過?

安倍入型入格 ...你咩新鮮蘿蔔皮丫,夠膽咁樣同我大佬講野

安倍可能想緊! 死肥婆講咁x耐! 快啲收聲去食lunch啦! 見唔到大家好肚餓咩!

引用:
原帖由 Dave 於 11-6-2018 16:10 發表

(設計對白) 我當事人係唔會回答你既問題架八婆
Dave C Hing,你可能講中左.
白頭佬個口型好似係咁講(answer).

引用:
原帖由 Dave 於 11-6-2018 11:38 發表
乜唔係技安咩

..忌安..技安..妓安..阿福..胖虎,我諗都係同一個人卦?

發新話題