發新話題

Wellco 軍靴 Made in China

https://youtu.be/QED0rcE4mJY
其實係咁綁...
引用:
原帖由 JBL 於 16-6-2018 09:55 發表

我對Danner咪又係,一日甩超過七,八次,激到爆住粗黎綁鞋帶,但凡圓形鞋帶十對有八對都易甩....
究竟世界上還有神嗎?

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 JBL 於 2018-6-16 09:55 發表

我對Danner咪又係,一日甩超過七,八次,激到爆住粗黎綁鞋帶,但凡圓形鞋帶十對有八對都易甩....
我對 Danner 綁雙結, 平時使用基本上無解開過

引用:
原帖由 JBL 於 16-6-2018 09:34 發表

呀朗度有平價民安隊專用Boot賣,$650,唔知o唔ok?最衰無側拉鍊,唔係整對著下.....

?_nc_cat=0&_nc_eui2=A ...
B牌真係有對綁帶加側身拉練。

附件

16-6-2018 11:04

引用:
原帖由 48191 於 16-6-2018 10:38 發表
https://youtu.be/QED0rcE4mJY
其實係咁綁...
謝謝C Hing分享綁鞋帶的影片,終於解開了我多年的困惑.

引用:
原帖由 JBL 於 2018-6-16 11:15 發表

請問雙結係點綁,方便影張相嗎?

打完蝴蝶結之後, 再打多個:

其實邊度造都冇所謂! 只要真材實料有QC!

我岡從外國買了一架英國品牌细輪越野單車給個细路暑假操下山越野單車運動! 原來車架係上海生產, 部件係"全雞妟"大陸及臺灣件, 只係兩條呔係德國!

加單車質素冇問題! 不過自己忍不住换哂啲件! 重量輕左四分一!  除左套波同碟殺係日本仔, 車輪係英國加瑞士料, 其他全部都係臺灣料! 價錢平靚正!

回覆 13# 的帖子

gsg9果陣係e記果過一對
但鞋頭較窄未必個個啱著,著耐d軟左會好返d,原廠有冇其他尺寸就唔知了
但防滑性就真係好麻麻⋯⋯雨天真係唔好著出街

咁差?
唉,都係繼續著番Danner 算。
引用:
原帖由 閒雜人等 於 17-6-2018 21:27 發表
gsg9果陣係e記果過一對
但鞋頭較窄未必個個啱著,著耐d軟左會好返d,原廠有冇其他尺寸就唔知了
但防滑性就真係好麻麻⋯⋯雨天真係唔好著出街
究竟世界上還有神嗎?

普通公發野的話, 多年來總覺得外觀細節上車功係B記比D記好得多. 純個人感覺.
再加多頂帽: 外觀不影響性能

Lowa就有點不敢恭維.
大大隻字賣點係 Made in Europe,  大大個光環甘..
We are better because we refuse to have products made in China blah blah blah.
當然,  Eroupe 現實中即係東歐,
即係阿爾巴尼亞/波斯尼/馬其頓/波蘭/羅馬尼亞/斯洛伐克,
工人薪金同保障仲低過中國最低底線.

我有依對B牌全新(老虎唔知),綁帶側拉鍊橫扣,基本上有啲似KVA。

附件

18-6-2018 14:19

引用:
原帖由 reniless 於 18-6-2018 14:19 發表
我依對B牌全新(老虎唔知),綁帶側拉鍊橫扣,基本上有啲似KVA。
唔知下點至有得著?
我另一半對呢D唔敏感亦唔理, Grenson話係淘返黎都得..

發新話題