發新話題

鰂魚涌公園開槍案 多人受傷一女子被截獲

Beretta 950 .25ACP! 8+1 rounds!

我最想知支槍同子彈點樣入到境?

香港以經冇.25ACP賣好多年!

.25ACP 係俾上世纪初期無鎖槍管曲尺用, 能量俾.22LR少一半! 所以要好近距離致發揮到殺傷力!

引用:
原帖由 pbay 於 26-6-2018 17:45 發表
開9槍, 中5槍,
其中3槍中頭,
睇黎有練開
呢啲垃圾槍冇乜後坐力呀! 任何人近距離發射打到頭機會唔難!

個傞婆幾好樣喎!

唔知道有冇扮過大陸雞企街捉啲鹹濕問價呀伯呢?

睇黎女嫌犯有受過射擊訓練, 亦識得選擇此槍傍身。
未知女嫌犯背景如何。

城大教職員對梁振英之評分
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

引用:
原帖由 JBL 於 26-6-2018 19:03 發表

佢帶埋50飛後備子彈去講數稼
今次教精大家! 槍冇用呀! 淋天哪水燒爽快好多!

囉二呎四起孖玩無雙會唔會仲有效率?
引用:
原帖由 rho837 於 26-6-2018 19:16 發表

今次教精大家! 槍冇用呀! 淋天哪水燒爽快好多!
究竟世界上還有神嗎?

KILL BILL

引用:
原帖由 JBL 於 26-6-2018 19:03 發表

佢帶埋50飛後備子彈去講數稼
50粒子彈! 一命! 一重傷! 香港人謂銀纸可以去到幾盡! 買黑槍打爆你個頭...

挣家產! 請個爛仔律師咪得囉!

講到尾又係土地問題!

對上一次開槍案係咪彭順小三老豆果單?

打.25真係好少見,係咪以前玩開槍會?

引用:
原帖由 RCOOH 於 26-6-2018 17:48 發表

John Wick
幻想mode
兩槍打兩個
另一個嚇到走
亂射五槍中數槍
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 48191 於 26-6-2018 19:22 發表
囉二呎四起孖玩無雙會唔會仲有效率?  
要帶出街用, DIY 對榴槤殼拳套可能會安全D, 而且有餐食

我估這女人在花旗國住過一排。買來自衛+上過堂。番香港時帶左/寄左回來。
這種迷你槍在彼邦可能比我們玩的b b槍更便宜。

發新話題