發新話題

港鐵沙田站男子與職員嘈交亮槍

如果要食大茶飯! 一定係最基本生鋼1911! 用完抱落海好快全支生鏽食到變廢鐡 !

引用:
原帖由 JBL 於 4-7-2018 18:24 發表
92真野都係幾百蚊美金,平到死,M9A3就貴D,1000美金。
拎枝python先有品味

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 JBL 於 4-7-2018 18:45 發表

A K就真係全世界最衰,
我打過支AK一路射一路係上身後面彈弓卡住上蓋位標煙出黎,射完一匣對眼猛標眼水.....
AK算好! 不過AK cycling時好多火屎彈出來! 有時彈飛到面都好痛下!

M16打連發! 啲火藥煙係噴住塊面! 帶住保眼都聞到標眼水!

FN後坐力好激! 娤鏡瞄准可以撞到眼腫! 唔用鏡睇準星都一樣撞腫隻眼!

MP5新槍冇得頂! 舊槍唔好整! 我試過射啲二十年(SAS玩完唔再用)既舊MP5! 浸過海水, 垃圾堆槍! 要渣實支槍至射到, 輕手啲都卡BOLT!

G3係支好槍但太重! 趴地射OK! 拿住射重到仆街!

引用:
原帖由 JBL 於 4-7-2018 18:54 發表

FN咁嫁,邊支?係咪士家?
SLR L1A1 老爺槍

引用:
原帖由 JBL 於 4-7-2018 19:04 發表

哦,原來係長壽香,失敬,失敬......
我地呢啲年纪 ! 冇新槍用! 最好都係AUG Gen2

Bullpulp 好咩?
引用:
原帖由 rho837 於 4-7-2018 19:07 發表

我地呢啲年纪 ! 冇新槍用! 最好都係AUG Gen2
究竟世界上還有神嗎?

你老板。。。班死仔顛夠未!!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

del

城大教職員對梁振英之評分
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

del
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

引用:
原帖由 48191 於 2018-7-4 17:36 發表
上次一單打刧中環,係用M9;今次又係M9。
進步下得唔得?
可能睇得 die hard 多

吳宇森fans
引用:
原帖由 magichour 於 5-7-2018 00:41 發表

可能睇得 die hard 多
究竟世界上還有神嗎?

發新話題