50 1234
發新話題

神憎鬼厭特朗普

神憎鬼厭特朗普

其實即係變想幫肥佬賣廣告!

係佢未選到總統時,英國有國會議員建議禁止佢入境
尼個世紀有好多野係無法估計!!!!

但我like佢

1 個讚好! TOP

佢理得你外國人點睇
佢既名句:america first!!

50年後歷史睇番就會知佢既好處

Love兄,此話何解?
引用:
原帖由 loveless 於 15-7-2018 00:02 發表
50年後歷史睇番就會知佢既好處
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 15-7-2018 00:33 發表
Love兄,此話何解?
佢jump start緊一種新世界模式,
一切混亂烽火過後,只要基礎唔比人推塌,
其實對所有人都未必唔係好事.

你意思係全世界Reset過所有規則、定律,一切從頭開始?
如果係咁,搞手一定係需要付出好大勇氣同魄力去將呢個已經過度利益共生、盤根錯節的世界完全歸零才可以辦得到。
引用:
原帖由 loveless 於 15-7-2018 01:11 發表

佢jump start緊一種新世界模式,
一切混亂烽火過後,只要基礎唔比人推塌,
其實對所有人都未必唔係好事.
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 15-7-2018 01:14 發表
你意思係全世界Reset過所有規則、定律,一切從頭開始?
如果係咁,搞手一定係需要付出好大勇氣同魄力去將呢個已經過度利益共生、盤根錯節的世界完全歸零才可以辦得到。
只係遊戲規則.
總覺得佢既“亂黎",只係替未來政策先執行後修正開路.
以現代資料傳遞效率,其實傳統那套訂政施政做法遲早要進化.

1 個讚好! TOP

在成群左膠之上的特朗普BB同邱吉爾合照! 真係正宗法西斯主義代表!

無計!就算點唔like佢,當年福島之役,聞說要借助美國出力. Thx for sharing.

二戰以美軍為首的盟軍
登陸諾曼第,解放法國
美國同歐洲關係,中國無得比。

佢雖然好似瘋言瘋語 但真係做到野 isis 金仔佢都處理到
奧巴馬搞左咁耐 好似得把口多

召喚艇長出嚟講兩句先。
究竟世界上還有神嗎?

50 1234
發新話題