發新話題

多謝各兄弟姐妹在軍展會出心出力!

引用:
原帖由 gtoray 於 28-1-2008 03:26 發表
多謝海鮮三隊隊員嚴謹嘅保安檢查
多謝 Candy 嘅talk (同埋帶左個女友嚟放煙幕 )
你意思話佢女友放煙幕定放....

法佬又話阿公似梁思浩.......搞到我滿心期待.... 殺死留腩剛!

引用:
原帖由 仔仔 於 28-1-2008 14:01 發表
法佬又話阿公似梁思浩.......搞到我滿心期待.... 殺死留腩剛!
我好似見唔到法佬

引用:
原帖由 louisli 於 28-1-2008 15:42 發表

我好似見唔到法佬
法佬無黎......
彈劾

引用:
原帖由 車神勇 於 28-1-2008 16:02 發表

聽講小粉絲仲帶埋佢媽媽來唷........
見定家長?

引用:
原帖由 gtoray 於 28-1-2008 16:05 發表

見定家長?
唔知呢
彈劾

引用:
原帖由 gtoray 於 28-1-2008 16:05 發表
見定家長?
有計劃既

引用:
原帖由 odaan 於 28-1-2008 16:45 發表

有計劃既
可能一早已經係粉絲黎喎
彈劾

本人無
Canon 奴隸
EOS 5D II,  EOS 30D, EF 50mm1.4,  EF 17-40L, EF 24-70L, EF 70-200 2.8L IS,  EX580 II,  Metz MZ 54

引用:

見定家長?
估唔到阿公你都玩我!!!
Canon 奴隸
EOS 5D II,  EOS 30D, EF 50mm1.4,  EF 17-40L, EF 24-70L, EF 70-200 2.8L IS,  EX580 II,  Metz MZ 54

引用:
原帖由 小佛佛 於 28-1-2008 18:36 發表

估唔到阿公你都玩我!!!
乜你唔知成個壇阿公係最貪玩個個咩?
彈劾

唔洗客氣, 應該既該該既
Never Forget

阿公言重, 能為朝廷效力, 小人...(以下一千字)
阿公著起套USMC實在太正...
眼光光~

多謝阿公
只係盡少少力........希望下年再繼續努力

http://siuhakfans.blogspot.com/

個女仔好唔開心, 佢唔介意貼張相出來, 但係估唔到比人咁講
大家可唔可以停止啦?謝謝各位

皇家空軍

發新話題