23 12
發新話題

[認真] 美國駐北京大使館遇襲?

美國駐北京大使館遇襲?

http://hk.on.cc/cn/bkn/cnt/news/ ... 0726_05011_001.html
據稱為一上訪人士,有冤無路訴下,向大使館扔炸彈。
定人體煉成失敗?

究竟世界上還有神嗎?

上訪但炸美國使館
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

官方話炸彈係爆竹, 燒炮仗慶祝姐 邊有恐襲

等陸戰隊處理啦

提早慶祝中秋
引用:
原帖由 Jonny.R 於 26-7-2018 17:15 發表
官方話炸彈係爆竹, 燒炮仗慶祝姐 邊有恐襲
究竟世界上還有神嗎?

究竟世界上還有神嗎?

什麼事”孤立”治安事件?

引用:
原帖由 rho837 於 27-7-2018 00:03 發表
什麼事”孤立”治安事件?
香港字眼應該係 [ 個別事件 ] 。。。應該係
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

北京咁多cam, 點解咁易放到炸彈 ?
仲要係南蒙古人.... 少數民族唔係被嚴密監控嗎 ?

引用:
原帖由 pbay 於 27-7-2018 11:11 發表
北京咁多cam, 點解咁易放到炸彈 ?
仲要係南蒙古人.... 少數民族唔係被嚴密監控嗎 ?
內蒙唔係重點監控對象

睇新聞片,D市民好似都唔驚咁?有人答記者說,好像有人放煙花.Thx for sharing.

引用:
原帖由 gtoray 於 27-7-2018 11:38 發表

內蒙唔係重點監控對象
有話重唔重點架咩 ? 基本上少數族裔用實名車票一到北京, 個名同樣已經入左監視名單,
成街cam已經用AI track住, 佢仲要去使館區呢D敏感地方, 仲要拎住一大包野, 系統點會唔預警 ?
即刻派兩三個巡警都周到佢啦.

呢單野唔係咁簡單bor.

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-7-2018 13:44 發表
睇新聞片,D市民好似都唔驚咁?有人答記者說,好像有人放煙花.Thx for sharing.
.唔驚排隊繼續取簽証

引用:
原帖由 pbay 於 27-7-2018 15:43 發表

有話重唔重點架咩 ? 基本上少數族裔用實名車票一到北京, 個名同樣已經入左監視名單,
成街cam已經用AI track住, 佢仲要去使館區呢D敏感地方, 仲要拎住一大包野, 系統點會唔預警 ?
即刻派兩三個巡警都周到佢啦. :- ...
你係咪睇得戲多?

23 12
發新話題