發新話題

氣動鋁質儲物架

氣動鋁質儲物架

先不論已有前科被發現,鋁架呢啲隨便可淘的物品要靠快件入口?

好心想去犯罪前都用下腦啦~~

大陸禁氣槍咁嚴係正確, 覺得強国人好多唔會自我約束,有D目無法紀,用來傷害人及動物是必然。
享受期待  珍惜擁有.

回覆 3# 的帖子

唔好唔記得寄個個好大可能是香港人

邊款氣動匣係咁既樣
M14愛好者

Guns don't shoot people,people shoot people.

真槍推彈

附件

27-7-2018 10:04

引用:
原帖由 olw0978 於 26-7-2018 19:50 發表
我先排至寄咗個淘寶可以隨便買到既 web cam 上大陸. 師兄不妨估下原因, 提示 : 係好正路同普通既原因.

引用:
原帖由 olw0978 於 26-7-2018 19:50 發表

好心想去犯罪前都用下腦啦~~
特別版滑架:真雕架

引用:
原帖由 Xgun 於 27-7-2018 13:23 發表

我先排至寄咗個淘寶可以隨便買到既 web cam 上大陸. 師兄不妨估下原因, 提示 : 係好正路同普通既原因.
真係d緊要位壞cam,call直升機送都要丫。

引用:
原帖由 RCOOH 於 27-7-2018 13:24 發表

真係d緊要位壞cam,call直升機送都要丫。
冇咁緊要, 只係隻 cam 淘返嚟, 用咗兩個禮拜唔鍾意, 退返俾賣家姐.

好似係92F滑架. 這個員工,老細要讚賞下. Thx for sharing.

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-7-2018 13:29 發表
好似係92F滑架. 這個員工,老細要讚賞下. Thx for sharing.
係花嗮既 92F

似係cap槍或堅野喎

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 27-7-2018 14:45 發表
似係cap槍或堅野喎

個frame一定唔咪堅野! 可能係Blank Cap或臺仔dummy!

發新話題