28 12
發新話題

長沙灣檢手槍子彈 兩南亞漢被捕

睇相! 九成似係7.62 手槍blank彈! 咁! 支槍係堅定玩具!

blank彈頭部抓住有凹位,睇落又吾覺

7.62x25粒子彈彈頭長多啲! 新聞張圖片個兩粒係Blank! 不過7.62blank現在難求!

似係改裝成圓形彈頭

吓,乜原來成支Jetfire入到口叫退步?
以前啲大賊坐大飛上行架撐上水,而家郵寄來路槍番香港,唔爆鑊就反而完全冇人知叫退步?你個腦有事?
引用:
原帖由 MG-42 於 27-7-2018 23:32 發表

葉繼歡玩AK果時可能你未出世...  其實依家係退步左
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 MG-42 於 27-7-2018 23:32 發表

葉繼歡玩AK果時可能你未出世...  其實依家係退步左
又咁講喎,
葉繼歡第一次上岸咪又冇人知,佢都係出左名,先收風去等佢上水姐
全世界海關都係行抽查架啦,一個城市每日咁多野出入,邊有人手去查哂呀,
反而應該係進步左,佢唔洗個賊

[quote]原帖由 48191 於 28-7-2018 00:46 發表

引用:
原帖由 48191 於 28-7-2018 00:46 發表
(下),乜原來成支Jetfire入到口叫退步?
以前(D )大賊坐大飛上行架撐上水,而家郵寄來路槍番香港,唔爆鑊就反而完全冇人知叫退步?你個腦有事?
以前騎呢野比現在更多.

呢支手槍比果支土炮shotgun,似乎堅好多. Thx for sharing.

呢支手槍!!! 可能係blank槍再塞粒鋼珠入槍管打!

可以直接改落彈頭,較快速射擊

一個月,有三單真槍發現.阿'圖異圓'開始發聲了.
上次在AK和黑星橫行時,佢地個茅頭指在合法槍會度.
希望今次個茅頭,唔好又指錯方向.

28 12
發新話題