發新話題

死x晒,無交嗌!

引用:
原帖由 MG-42 於 3-8-2018 07:08 發表
晨早打腳唔得... 係要捉住人質鋸先開槍, 人質都打瓜埋... 呢次警察真係唔來好過來
打腳?呢d說話唔應該出自專業既game友?!

如果個疑犯挾持住唔係人而係隻流浪街猫的話! 警員連掃18飛所謂意外地打死隻猫的話! 根据美國班本土ON9左膠連同個啲所謂動物保護淫權早跡就會成千上萬上街示威滥權虐殺無辜動物生命, 送花悼念隻猫 ! 法庭就左膠𨗴輯思維淫威之下判條傞佬坐監!

對香港人來講大部分人會認為係一件警員濫用槍械殺人事件! 但今次LAPD打死個只不過係一個年老無業瘀酒大嬸! 條命不及一隻流浪街猫 ! 個開槍警員應該唔會有事!

咁開槍! 分分鐘連屋入面班無辜市民殺死埋!

引用:
原帖由 MG-42 於 3-8-2018 07:08 發表
晨早打腳唔得... 係要捉住人質鋸先開槍, 人質都打瓜埋... 呢次警察真係唔來好過來
移動中的目標人物,要打腳,就中腳.要打手,就中手. 我估佢已經被選左入SWAT好耐了.不會在現場出現.

1 個讚好! TOP

片中警員是否用 M&P9?

引用:
原帖由 bennytsang16 於 3-8-2018 13:21 發表
片中警員是否用 M&P9?
我都覺得係M&P。

我又黎馬後炮先, 照計美國好多巡警都配備Taser之類電擊槍, 當時三對一, 如果兩個正面持槍同個犯對恃, 第三個從後或側面用電槍射擊應該更有把握卦?

引用:
原帖由 geoprotex 於 3-8-2018 17:20 發表
我又黎馬後炮先, 照計美國好多巡警都配備Taser之類電擊槍, 當時三對一, 如果兩個正面持槍同個犯對恃, 第三個從後或側面用電槍射擊應該更有把握卦?
未必個個有電槍,楜蕉噴霧! 但架警車內有棍有盾! 三個警員到現場, 個個大隻佬夾手夾腳捉佢都得啦!

陽謀論: 幾件散仔亂槍殺人質, 上頭大條道理問政府加budget買電槍...

你可以批評個結果,但係你並唔係當時人。人哋有冇Protocol,唔知;人哋條警例點寫,乜嘢清況下可以開槍,乜嘢情況下發出警告,你又唔知。事後孔明易做呀!但乜情況係合法開槍,乜情況下可能係非法開槍做成死傷,之後會唔會被控,你又知?
講啲有意義少少嘅嘢喇,鍵盤神槍手!
仲有唔好講到個個差人都係IDPA槍手先得㗎!望邊指邊打邊呀?犽羽獠呀?
引用:
原帖由 MG-42 於 3-8-2018 22:24 發表

師兄 , 我業餘的   專業game友會打地下跳彈彈傷個犯

睇住佢拎把刀行幾米明係走埋個人度都唔射, 可能個個諗住隊友會開槍... 個個都唔想寫report , 呢一槍你推我讓 , 依家開心曬...一齊寫份大report LO ...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 MG-42 於 3-8-2018 22:27 發表

隔3-4米慢行都打唔到腳...? 佢地last扣得咁快 , 如果未行到人質之開槍幾個人打到十幾槍啦.... spring bag都打得中啦
打腳從來都唔係options
唔好一講再講啦,好嗎?
顯得你好無知呀,係得你一個自我感覺良好咋

發新話題