發新話題

范冰冰傳再被捕 網爆Y女星W男偶像待查

對付自己人,不分忠奸,絕不手軟。

引用:
原帖由 pbay 於 9-8-2018 15:53 發表

可能美國無類似新聞可以臭蟲論, 激到呱呱嘈掛
P兄可以睇多D新聞..

Wesley Snipes, Lindsay Lohan, Nicolas Cage, Heidi Fleiss, Osbourne夫妻檔, 囡囡Kelly Osbourne, Martin Scorsese, Stephen Baldwin, Val Kilmer, Jeffrey Atkins, Luciano Pavarotti, Darryl Strawberry, Pamela Anderson, Heidi Fleiss, Martha Stewart, Don King,  Mary Blige, Lauryn Hill, Joseph Cartagena, Al Sharpton, Pete Rose, Marc Anthony, Joe Francis, Joe Francis, Lauryn Hill, Richard Hatch, Giudice夫妻檔, Sophia Loren, Dionne Warwick, Leona Helmsley....
Chuck Berry, Willie Nelson, Nina Simone, Richard Pryor, Judy Garland..
Dolce and Gabbana...

中國依家冇水要周圍搵水,最近先有P2P爆煲,所謂整頓影視圈其實都係要cap水

引用:
原帖由 gabriel_wong 於 9-8-2018 17:29 發表
中國依家冇水要周圍搵水,最近先有P2P爆煲,所謂整頓影視圈其實都係要cap水
一定係
不能認同更多

引用:
原帖由 loveless 於 9-8-2018 17:28 發表

P兄可以睇多D新聞..

Wesley Snipes, Lindsay Lohan, Nicolas Cage, Heidi Fleiss, Osbourne夫妻檔, 囡囡Kelly Osbourne, Martin Scorsese, Stephen Baldwin, Val Kilmer, Jeffrey Atkins, Luciano Pavarotti, ...
成堆英文淨係睇到Dolce and Gabbana,應該唔會係近視問題話。
---
沙特班富豪咪一樣都係酒店嘆世界。

逃稅漏稅可以告上法庭要求補交, 唔交唔應訊就正式拘捕.
但捉個明星入酒店困住兩日, 呢D係咩執法方式 ?
怨我孤陋寡聞, 我真係搵唔到咩外國例子.

引用:
原帖由 pbay 於 9-8-2018 17:44 發表
引用:
原帖由 pbay 於 8-8-2018 15:20 發表

全部都係"傳", 有乜奶唔奶, 新聞咁登我咪咁貼

3 個讚好! TOP

睇得新聞少, L兄果堆人名有邊個係"傳"過俾人捉去酒店 ?
純粹參考返.

引用:
原帖由 JBL 於 9-8-2018 17:50 發表

佢話無錢儍既就信

在中美貿易戰陰霾下,中國7月出口意外地加速成長。中國官方今日公布的數據顯示,國內需求依然穩固,7月進口同樣擴大成長。是自美國7月6日對中國價值340億美元的產品開徵關稅以來,中國 ...
無錯
都話又贏架啦

引用:
原帖由 pbay 於 9-8-2018 17:44 發表
有畤要乎合國情,好似劉霞,吾知要告佢犯左中華人民共和國邊條罪,
嫁錯老公都吾應該係罪掛,唯有招待下佢,但段估吾洗佢自己比租。

3 個讚好! TOP

引用:
原帖由 pbay 於 9-8-2018 17:53 發表
睇得新聞少, L兄果堆人名有邊個係"傳"過俾人捉去酒店 ?
純粹參考返.
逃稅"傳"俾人捉去酒店? 冇.

中國呢種文化有其獨特之處,基建於歷來確然發生過各種醜陋的事與情的負面感受,
同時亦有賴社會上存在比較多P兄這類樂此不疲喜歡加入"傳"行列的傳的傳人.

發新話題