發新話題

范冰冰傳再被捕 網爆Y女星W男偶像待查

引用:
原帖由 reniless 於 9-8-2018 17:39 發表

成堆英文淨係睇到Dolce and Gabbana,應該唔會係近視問題話。
---
沙特班富豪咪一樣都係酒店嘆世界。
我特登擺到最後, 只有你睇書係最可靠

今日老虎問我巴洛克風格係點樣,話工作上有需要想參考。我就話睇上網DG,唔只睇時裝,店鋪,餐廳,生活日用品, DG都有得睇。

引用:
原帖由 hang2 於 9-8-2018 18:00 發表

有畤要乎合國情,好似劉霞,吾知要告佢犯左中華人民共和國邊條罪,
嫁錯老公都吾應該係罪掛,唯有招待下佢,但段估吾洗佢自己比租。
投錯胎或者係罪掛,
算啦人地政府都無定劉霞罪, 仲話佢好自由添, 唔好傳埋晒呢D未經證實既傳聞啦.

引用:
原帖由 loveless 於 9-8-2018 18:13 發表

逃稅"傳"俾人捉去酒店? 冇.

中國呢種文化有其獨特之處,基建於歷來確然發生過各種醜陋的事與情的負面感受,
同時亦有賴社會上存在比較多P兄這類樂此不疲喜歡加入"傳"行列的傳的傳人.
你唔好亂講呀, 中國絕對無咩醜陋的事與情, 無負面感受,
中國只有正能量

我倆個小朋友對音樂無乜興趣,仲諗住話要佢哋學樂器。

引用:
原帖由 pbay 於 9-8-2018 18:54 發表

你唔好亂講呀, 中國絕對無咩醜陋的事與情, 無負面感受,
中國只有正能量
有你

引用:
原帖由 reniless 於 9-8-2018 18:55 發表
我倆個小朋友對音樂無乜興趣,仲諗住話要佢哋學樂器。
我部手機得好少歌

附件

9-8-2018 22:12

9-8-2018 22:12

我部電話冇歌,聽歌靠youtube。

呢世人都未住過每日房租1100元五星級豪華「招待所」,
假如我上去話'自首瞞稅',要求好似有阿冰冰咁既待遇.唔知有無可能呢?

冇錢找數就揼石仔。

引用:
原帖由 reniless 於 9-8-2018 18:37 發表
今日老虎問我巴洛克風格係點樣,
明日香 "我要打九個" 貳號機決戰量產機
背景巴哈第三號D大調管弦樂曲

福音戰士荼毒唔少毒男,
搞到個個變成世界系脫離咗社會。

引用:
原帖由 reniless 於 10-8-2018 14:28 發表
福音戰士荼毒唔少毒男,
搞到個個變成世界系脫離咗社會。
我睇美少女&緊身衫咋,
不過佢地好似得13歲.
都係葛城好...

發新話題