16 12
發新話題

想當年一雞八千唔知依家整到味

想當年一雞八千唔知依家整到味

都成10年前啦, D AEG 技術應該有番咁上下掛
http://evchk.wikia.com/wiki/%E4%B8%80%E9%9B%9E%E5%85%AB%E5%8D%83

迷!

如果我整到一支AEG可以不停換電同入彈夾呼唔停又到一年耐用的話! 我一定會拍條片给大家作證!

我細路! 如果狀態fit! 每睌一雞億幾!

一雞八千,應該要駁舊叉滿既汽車電池加用大牛角吹住波箱

回覆 3# 的帖子

一雞億幾,定一雞幾億

引用:
原帖由 m11.man 於 14-8-2018 03:10 發表
一雞億幾,定一雞幾億
你後生仔大把貨可以搞三鑊! 我們要留力做其他事!

江糊逸事:

在下一位朋友到了三X 場打GAME,當日風和日麗又清涼,準備開game 試下槍,
在試槍區,見到有位師兄拎住支m240 通用機槍來玩,看起來非常重型又霸氣,
聽聲似乎改了快頻,個彈箱成包米咁大,槍主對著試槍人仔起勢射,又跟身邊隊友曰:你都試下啦!扣實就得好爽的。
扣扣扣~ 兩位隊友輪了幾雞,支槍又番去槍主手中,show time 一雞扣到底掃了近十秒,之後停槍。

在下朋友看著,見到槍主左望又望,打開個頂蓋,成堆白煙浮出來,
友人心諗:「時代進步了!打完aeg 機槍會有煙!一定係槍管過熱!好像真!」
後來才知不知是電池或是電線燒了冒煙...ps. 當時是上午...

以上故事純粹夢中遇見,如有雷同請勿介意

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

我覺得玩玩具槍,無論係AEG或是GBB.如果長時間Full Auto.出事機會率,必定高.

真槍都出事啦! 咁玩具係咁上下...

引用:
原帖由 Dave 於 14-8-2018 09:57 發表
江糊逸事:

在下一位朋友到了三X 場打GAME,當日風和日麗又清涼,準備開game 試下槍,
在試槍區,見到有位師兄拎住支m240 通用機槍來玩,看起來非常重型又霸氣,
聽聲似乎改了快頻,個彈箱成包米咁大,槍主對著 ...
PKM 唔同的,S&Tm240槍身波箱用料都好強差人意,
PK 用番M249箱,發夢普京同我講支支有祈福開光灑埋聖水至賣,唔同的.

PS. 除左唔就手同個所謂ROF掣, PKM做得幾好..

好想見識下個 "神跡見證勳章"

BTW,一日打 3 包彈既人我就切搓過,但有乜鼓可以一野裝 2 包彈?

搵周忠改249孖條,一雞八千不是夢

真槍LMG都只會點放, 扣長雞槍管過熱增加炸膛風險

引用:
原帖由 m11.man 於 14-8-2018 17:09 發表
搵周忠改249孖條,一雞八千不是夢
舊電會唔會爆嫁

引用:
原帖由 no-name 於 14-8-2018 12:16 發表
好想見識下個 "神跡見證勳章"

BTW,一日打 3 包彈既人我就切搓過,但有乜鼓可以一野裝 2 包彈?
你祈禱阿公走入黎, show 比你睇

16 12
發新話題