24 12
發新話題

釣魚

釣魚

鍋釘越來越少人打不是今天的事,最近忽然有批新手擁約發問,舉凡改裝郵購買件之類,何其熱鬧。。。

放暑假,多咗好多學生打CQB!!

話唔定某報上forum 搵料作新聞姐

我都覺得係有D古怪, 同一時間,其他論壇都見到.好似仲陸續有來

引用:
原帖由 Jonny.R 於 15-8-2018 09:46 發表
話唔定某報上forum 搵料作新聞姐
1 - 輕易上fourm 都有人教你如何改真槍
2 - 暗示改到幾多j 都得
3 - 真槍零件無枉管,槍械專家表示乜乜乜乜

原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

呢度有D師兄幾純真
話好急的... 因為就截稿

結構、用料完全唔同,都可以話用玩具改真槍,真係想太多。
究竟世界上還有神嗎?

無論點答佢地都作到架啦....

引用:
原帖由 Xgun 於 15-8-2018 12:56 發表
呢度有D師兄幾純真
話好急的... 因為就截稿
玩具既野, 有咩話急唔急.

等錢洗, 移民, 就話急放姐
改槍都急? 急住開game定開file ?

引用:
原帖由 pbay 於 15-8-2018 14:32 發表

....
改槍都急? 急住開game定開file ?
如果冇咗"郵購零件"嗰句我都會信佢係新仔既 , 急住開 game 唔奇, 不過佢話要加火力喎, 一般都只會減火既姐, 未聽過加火. 唔通好似嗰個港獨傻仔咁愛嚟自衛 ? 仇家係屋外等緊, 所以急, 又因為咁出唔到門口, 所以要郵購   ?

Sine dubito, cogito ergo es.
I think, therefore you are.

他們不代表我們!

事實上有幾多人真係夠膽郵購速遞真正槍械彈藥武器之類物品入境! 唔通當海關冇到咩! 一半一半機會駁命入非法物品唔會做啦!

而家想玩真槍洗乜犯法, 洗乜花一大筆錢join大㡌山睇班傻西面色! 要平價玩真槍射擊運動或纯粹過一鑊勁"手瘾"! 正正經經去美國; 加拿大; 澳洲; 新西蘭! 一次包機票食住來回靶場租槍買子彈唔洗得幾多錢! 玩完空手走人又安全又冇鑊!

引用:
原帖由 loveless 於 15-8-2018 14:57 發表
Sine dubito, cogito ergo es.
I think, therefore you are.
啲字拆開我完全睇得明,夾埋一齊就唔識點解
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

跟本果d就唔係正常 game友
記者朋友響呢度唔可能索到任何料

編輯。

24 12
發新話題