18 12
發新話題

[others] 偽1911長外管

偽1911長外管

Aftermarket好似沒有什麼出過1911系列的加長外管, 唯有DIY扮野偽長外管
原材料是豬標牌的barrel extension, 輕, 平, 多尺寸可選, 加工都是人手鋸和磨, 無什麼技巧可言!

附件

19-8-2018 13:44

可否把外管拆出來影張相看看?

I like the grip and the mag well.

鑽埋窿做comp barrel

穿崩相

附件

19-8-2018 16:33

19-8-2018 16:33

Crazy Jet

Crazy Jet 真是不錯的內管, 除了某些要再度再自cut的長度外, 現在其他都是用Crazy Jet

今天在山根場打釘,我用裝了 Crazy Jet 的 Hicap carbine kit 落場,殺敵無數。

引用:
原帖由 Ang123456 於 19-8-2018 16:33 發表
穿崩相
謝謝你不吝的分享。

我諗如果支槍裝消音器,更加靚仔. Thx for sharing.

引用:
原帖由 olw0978 於 19-8-2018 19:00 發表
今天在山根場打釘,我用裝了 Crazy Jet 的 Hicap carbine kit 落場,殺敵無數。
師兄可分享你的carbine kit 嗎?謝謝你。

今次真是堅加長外管, 不偽的!

附件

6-12-2018 20:36

6-12-2018 20:36

雖然我唔好呢味野,不過都有枝原裝就係長鎗管既

請問樓上兩位師兄超長外管從何入手?

18 12
發新話題