16 12
發新話題

精盡人亡?

精盡人亡?

一睇個身形就知係肥宅勇者。
---
一旦做愛會直接死亡。

附件

23-8-2018 20:54

如果一氧化碳,絛女都會有事。
俗稱馬上風,車震因環境較窄,最適宜採用女上男下姿勢,女方在上猛烈搖擺
男方處於極度興奮,加上女方身體壓力,做成負荷,對某些身體狀況不佳,尤
其有心血管病的男士,最易揩到馬上風,醫師都係咁講。(情節純粹個人猜測)

如果佢嘆返支事後煙,回下氣,先出尼就無事啦! Thx for sharing.

冇食海狗丸! 食左大陸假藥! 血糖高! 一輪激烈運動後腳軟!

事前拍樽海狗丸! 咪好似佢咁MAN囉!

引用:
原帖由 rho837 於 25-8-2018 14:27 發表 [

冇食海狗丸! 食左大陸假藥! 血糖高! 一輪激烈運動後腳軟!

事前拍樽海狗丸! 咪好似佢咁MAN囉!
叔叔扮潮應該刑事化, 鑑證後真係唔潮要瀨野

引用:
原帖由 loveless 於 25-8-2018 15:33 發表

我同學做地產佬多年终于上岸退休! 一個中年麻甩佬同老虎離纷就在廣洲住, 又中佬又有點錢一定有三十以下中女埋身食井水! 同居四年回港! 唉一句! 頭一個月覺得自己回到中學時! 但之后就向現實低頭! 有心無力, 條大陸妹也因他房事不力就走了... 而家要醫糖尿病反而日日走去做GYM學打拳, 自己獨自還䢟世界影相! 所以腳仔軟可以令男人有幾大改變!

引用:
原帖由 loveless 於 25-8-2018 15:33 發表

潮真係後生仔專利,大叔扮潮真係有點噁心。

附件

26-8-2018 15:43

其實我係想貼牛仔褲的。
---
D的二次方,血漬TBK 17FW 牛。
今年的外置拉鍊款非常大熱要留意。
---
劉華墮馬後再冇得睇地道D2秀。

附件

26-8-2018 15:54

26-8-2018 15:54

Agree! 大叔無需要行"潮"路線! 要行有taste路線! 我班50老RAP佬都衣然着住條瀨屎褲打耳環! 真係唔上唔落!   

而家中佬年紀! 我連勞力士都唔載因為太多後生仔載, 撞款撞到七彩! 反而用GS未撞過同款! 只係冇人識什麼係GS! 易叔公又唔會收GS! 夠哂平民佬味!

有小小算係日本DAYTONA SBGB003 Spring Drive: 精準機械表現及物料手工可以話係超班赢"勞"幾條街! 但冇易叔工價值!  

個樣同隻'勞'比較真係靚過隻'勞'!

引用:
原帖由 rho837 於 26-8-2018 12:57 發表

我同學做地產佬多年终于上岸退休! 一個中年麻甩佬同老虎離纷就在廣洲住, 又中佬又有點錢一定有三十以下中女埋身食井水! 同居四年回港! 唉一句! 頭一個月覺得自己回到中學時! 但之后就向現實低頭! 有 ...
叔...叔.....不......不.....不....行了。

引用:
原帖由 hang2 於 26-8-2018 20:36 發表

叔...叔.....不......不.....不....行了。
後生細仔! Keep Fit! 襯細路後生有力要出多點街!

GS我鐘意,有品味

我覺得男人到左..登陸..之年,真係要修心養性.18,22女仔,叫都唔應.
除非你好似阿..何生..咁有錢.事後可以珍貴補品,補下身.

引用:
原帖由 kornhill401 於 27-8-2018 12:35 發表
我覺得男人到左..登陸..之年,真係要修心養性.18,22女仔,叫都唔應.
除非你好似阿..何生..咁有錢.事後可以珍貴補品,補下身.
好話唔好聽! 以前溝女冇着落! 自從學識北上尋歡, 什麼18-22美少女都_過哂! 家陣啲少女係水魚殺手! 唔會上檔, 有錢留给自己去享受, 唔會益班女!

16 12
發新話題