發新話題

[KWA] UMAREX 官方授權 416D GBB 開箱文

某寶宜家所有玩具槍配件,像真少少既都唔會搵得到,
就算你仲見到有貨,都會話自己係買咩咩貼紙,跟住反白左張圖

引用:
原帖由 nagato9361 於 10-4-2021 19:51 發表
某寶宜家所有玩具槍配件,像真少少既都唔會搵得到,
就算你仲見到有貨,都會話自己係買咩咩貼紙,跟住反白左張圖
請問師兄,這喵具可否用順豐集運倉到香港?會唔會寄到大陸集運倉而不能寄出?

引用:
原帖由 七點六二 於 10-4-2021 19:57 發表

請問師兄,這喵具可否用順豐集運倉到香港?會唔會寄到大陸集運倉而不能寄出?
官方集運一定唔得,姐係用順豐,菜鳥等等
係你下單既時候就會ban你
比你好彩下到單,去到集運倉佢過x光機,都會拒收
可以試下用私人集運,相對無咁嚴
但都唔好報正,品項用模型呀玩具呀好了
我有幾個瞄具都係咁落黎

引用:
原帖由 nagato9361 於 10-4-2021 21:45 發表

官方集運一定唔得,姐係用順豐,菜鳥等等
係你下單既時候就會ban你
比你好彩下到單,去到集運倉佢過x光機,都會拒收
可以試下用私人集運,相對無咁嚴
但都唔好報正,品項用模型呀玩具呀好了
我有幾個瞄具都係 ...
請問師兄報寫(模型玩具)就可以?

引用:
原帖由 七點六二 於 10-4-2021 22:47 發表

請問師兄報寫(模型玩具)就可以?
常用字:玩具、五金
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 Dave 於 10-4-2021 23:28 發表

常用字:玩具、五金
感謝你...

附件

10-4-2021 23:48

黑色同沙色都到咗了...黑色用係M14EBR...沙色用响支scar 到,支scar星期六返貨,淨係爭支燈及laser及手柄...

附件

13-4-2021 15:00

唔好搏呀!
順豐而家100%開箱睇呀。
引用:
原帖由 七點六二 於 10-4-2021 19:57 發表

究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 13-4-2021 16:11 發表
唔好搏呀!
順豐而家100%開箱睇呀。
有師兄介紹,冇用順豐...

其實要搏,就圓通/ 一通。
不過我都係唔建議,衰嘅機會都幾大。
引用:
原帖由 七點六二 於 13-4-2021 16:23 發表

有師兄介紹,冇用順豐...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 13-4-2021 16:25 發表
其實要搏,就圓通/ 一通。
圓通同你寄去四次元

已經三連失啦,見到都驚。

我貪佢抽查率低,乜原來咁㗎....
引用:
原帖由 RCOOH 於 13-4-2021 16:36 發表

圓通同你寄去四次元

已經三連失啦,見到都驚。
究竟世界上還有神嗎?

我八年前都試過係台灣 KI?買件返黎...但係槍就唔知得唔得...

可以,我成日買。
引用:
原帖由 七點六二 於 13-4-2021 18:15 發表
我八年前都試過係台灣 KI?買件返黎...但係槍就唔知得唔得...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 七點六二 於 13-4-2021 15:00 發表
黑色同沙色都到咗了...黑色用係M14EBR...沙色用响支scar 到,支scar星期六返貨,淨係爭支燈及laser及手柄...
請問質量良好嗎?
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

發新話題