發新話題

攞景定贈慶呀?

亦不對,只係硬膠部鍾意將個籠門搬嚟搬去啫。
引用:
原帖由 JBL 於 8-12-2018 19:47 發表

所以即係無問題?
究竟世界上還有神嗎?

引用40#

...內地著名華裔物理學家張首晟疑受抑鬱症所困,於本月1日在美國跳樓自殺身亡,終年55歲...
另一單懷疑..被自殺..案件? Thx for sharing.

引用:
原帖由 JBL 於 8-12-2018 14:26 發表

?_nc_cat=102&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=scontent.fhkg5-1.fna&oh=44d5ae51bd17085480a ...
對於CNN呢類FAKE NEWS我唔會睇! 對於成件事真係可以放上荷里活拍片! 江湖鬥挣 ! 大陸要做世界一哥, 一山不能藏二虎! 從今以後大把估唔到事都會發生!

真相大白

日本政府將華為電脳拆開,發現有不明物體,毎72小時將data訊息傳送去強國。華為豪無疑問係間諜組織,必須排除。
菅官房長官表示:  日本也要將中國通信機器華為& ZTE排除。美國已經拒絕與使用該兩公司電腦産品通信。因此日本亦會相應跟隨。
另一方面,SoftBank 擁有華為基地局,或將會被排除。
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 JBL 於 9-12-2018 15:30 發表

哈哈,如果數兄你呢單盧溝橋事變新聞係真既話咁法國佬就真係笨七囉,引狼入室喎

法國和美國唱反調:支持華為!
法國經濟與財政部長勒梅爾7日在巴黎舉行的新聞發布會上表示,對法國來說, ...
法佬唔蠢的
引用:
【 孟晚舟被捕 】勒梅爾:法國歡迎華為 但會限制敏感技術投資
勒梅爾周五(7日)與中國國務院副總理胡春華會面後指出,華為在法國佔重要位置,法國歡迎該公司在當地投資,但如果投資涉及國家主權或敏感技術,當局可能會設定一些限制。

又想請教吓乜嘢叫「蘆溝橋事變新聞」呢?
有時我明白你會一廂情願咁諗啫,但一個國家元首唔會想同外國搞「情報放題」啩。
引用:
原帖由 JBL 於 9-12-2018 15:30 發表

哈哈,如果數兄你呢單盧溝橋事變新聞係真既話咁法國佬就真係笨七囉,引狼入室喎

法國和美國唱反調:支持華為!
法國經濟與財政部長勒梅爾7日在巴黎舉行的新聞發布會上表示,對法國來說, ...
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 zeta 於 9-12-2018 18:56 發表

法佬唔蠢的

究竟世界上還有神嗎?

請問J兄你而家係咪用言語挑釁我?還是你想破壞我同你當初的協定?
引用:
原帖由 JBL 於 9-12-2018 20:56 發表

蘆溝橋事變新聞就係無圖無真相,你日本話拆散個電腦發現左個核裝置想炸日本都得嫁喇,件間碟裝置既相呢?拎出黎同中方對質嘛!得把死人口講
咁講我尋日買佐支馬記226爆散夠發現有微型鏡頭偷睇我沖涼每隔72小時就傳 ...
究竟世界上還有神嗎?

發新話題