發新話題

攞景定贈慶呀?

引用:
原帖由 rho837 於 26-10-2018 11:32 發表

呢啲咁蠢(一望就知)既所謂炸彈信! 係正常人都估到係個班民主黨左膠自己搞出來再24小時煲CNN-Fake News陷害Trump Trump手法!
唔會卦? 炸彈wor ..捉到好大鑊個wor!隨時要坐十年以上監禁.

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-10-2018 12:32 發表
唔會卦? 炸彈wor ..捉到好大鑊個wor!隨時要坐十年以上監禁.
已經有人踢爆左個炸彈既計時器係個唔識響既汽車鬧鐘

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 26-10-2018 13:02 發表

即係好d定唔識爆?

如果寄比自己緊係搵個唔識爆ga啦
萬一真係爆左點算

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-10-2018 13:47 發表

即係好d定唔識爆?

如果寄比自己緊係搵個唔識爆ga啦
萬一真係爆左點算
又有人話入面其實無炸藥
我都唔知了

又玩苦肉計 ? 民主黨選舉告急 ?

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 26-10-2018 13:02 發表

無論真炸彈或假炸彈,我估都屬於嚴重罪行卦?

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-10-2018 12:32 發表

乜班左膠真係夠膽整個真炸彈咩! 咪又係夾埋CNN做新聞! 聞屎黨班賣國賊無所不用其技但來來去去都只係啲底賤手法, 只係想耍班傻仔左膠以為班右翼好凶残想炸死呢班洗腦偶像通通走出來投佢地一票!

美國大眾見到個郵件張相都估到好明㬤係疑似炸彈郵包! 做到咁陽, 傻仔都覺得係玩野! 如果真係要暗殺班友, 早早死左啦!

美國新聞都吹水話以共和黨現在咁強勢, 任何對Trump冇利新聞只會引發更多人投共和黨一票, 聞屎黨睇怕有排唔洗再玩!

大左

引用:
原帖由 JBL 於 27-10-2018 21:55 發表

https://www.facebook.com/100009672791874/videos/765340123798407/
落左鎚就唔需要後悔,話之邊個係機王定鴨王丫。

況且我電話係唔鐘意用iPhone,系統太封閉,我真係靠電話做野、堅係大問題,平板因為資料流動性低、基本上都係做自己文書,咁樣既情況下我覺得iPad、iOS會比較順手。

自己公司都係用大批華為機,佢有幾多料真係唔會有人清楚得過我地。

機唔機王冇所謂,最緊要影到我啲白飯魚白雪雪就得。
---
我仲有兩對白飯魚未開箱,到時扌羅嚟試鏡。

用中興仲好啦

發新話題