發新話題

攞景定贈慶呀?

引用:
原帖由 JBL 於 25-10-2018 19:20 發表

正喎!20PRO幾錢?影相靚唔靚呀?
CSL有8/256特別版連12個月全保wo,7888。

訂左了。

引用:
原帖由 reniless 於 26-10-2018 08:26 發表

月費幾多?我都用緊csl個月費收300嫌佢貴想轉台。
只買機唔上台,mate20pro專屬月費計劃個價顛過侵侵。

引用:
原帖由 reniless 於 25-10-2018 19:18 發表
說起來今日我係蘇寧訂咗部mate 20 pro,跟手買咗平板m5 pro 返屋企玩。
平板,我本來都打算換M5Pro,部iPad 2017 up左iOS 11.0後簡直同砧板冇分別,但實際捽過M5唔算順,而且冇耐就有iOS12,成部iPad精神番,所以冇換。

引用:
原帖由 JBL 於 27-10-2018 21:55 發表

https://www.facebook.com/100009672791874/videos/765340123798407/
落左鎚就唔需要後悔,話之邊個係機王定鴨王丫。

況且我電話係唔鐘意用iPhone,系統太封閉,我真係靠電話做野、堅係大問題,平板因為資料流動性低、基本上都係做自己文書,咁樣既情況下我覺得iPad、iOS會比較順手。

自己公司都係用大批華為機,佢有幾多料真係唔會有人清楚得過我地。

8/256,7888,一雞到底。

不過乜都未有,冇軟殼又冇芒貼,唔致拎出街住,裝好apps過幾日有配件先賣龜。

兔仔315000分。

加幣即時插水,有對加拿大公婆黎香港長住都話而家唔知點算,有錢唔敢匯。

件事兩睇啦,執法部門真係有權扣留任何仁協助調查,鎗王1有做過,係冇料鋤入你都有權請你番去,打亂你計劃,而家華為又"涉嫌"違反規定加比人"捉到",鎖你番去starbuck茶敘都可以,不過時間太岩,世界級大事幾連爆,太多巧合就唔係巧合啦,而且華為十九幾萬員工唔鎖係鎖太子女一個,唔鎖CEO唔鎖COO,係鎖太子女,盲既都知有景轟。

BTW,我已經買左隻華為Honor Watch,連高度計氣壓計都有,而且幾準下。

Mate 20 PRO 8/256加Honor Watch。

曾經用過Mate 9加MediaPad M3,不過當時性能表現真係一般般而迅速賣左轉會,平板我而家用緊iPad 2017,衰在塊華為M5仲係用緊K960粒雞U,用K970既板仲未有消息...

Mate 20 PRO目前各位師兄應該都係ver 126,據聞近日會出ver 140再強化(我覺得係優化)相機,暫時個3X鏡係怪怪地。至於隻Honor Watch更新左衰過最初...個sensor更新到太過敏感啦...... Horror Watch

更新:20:40發現已經推出左146版更新檔可以下載。

發新話題