發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

引用:
原帖由 cky0311 於 22-12-2018 16:54 發表
咩牌子?,?
原裝Marui Glock 19

回覆 211# 的帖子

你話技槍?,?
炒價wor

引用:
原帖由 marking 於 22-12-2018 13:46 發表

戰術貓的外管在FB見過, 雖然不大理解設計了甚麼, 但確與馬記是有差別,
爆炸手臂的就沒有見過, 如果說是設計唔一樣, 或許會是做返馬記的設計.
外管用來勾住內管果個位有少少分別。因為金屬沒有ABS膠料的彈性,
如果一樣是密口,那麼HOP UP座便會很難/套不進外管, 所以果個位先要開口。

以上為本人不負責任的猜測

引用:
原帖由 tf141 於 22-12-2018 16:48 發表
童工$14xx
個老闆忽上腦.... 去'紅狼','彩虹8' 都平過佢啦

引用:
原帖由 cky0311 於 22-12-2018 17:25 發表
你話技槍?,?
炒價wor
而家通街冇貨,佢賣貴d都唔出奇
但係$1420 ????
痴膠花

唔知咩結構呢 最緊要順就得

金屬做返馬記設計其實最難係咪slide前端兩邊個坑位
其實cnc到?

引用:
原帖由 tf141 於 22-12-2018 19:01 發表

痴膠花
以為1420係出左鋁slide, 原來係支19
我第一水買唔到,之後番貨係明記都係1隻牛有找

引用:
原帖由 tf141 於 22-12-2018 19:01 發表

痴膠花
"彩虹8" 我見佢網寫就仲有 而且1K 有找

啱啱睇FB見佢地出左新相

回覆 219# 的帖子

刻字睇落唔夠深

對我來說,那些刻字,都可以接受到. Thx for sharing.

有冇人買左可以分享下

看以上的照片, 滑架看表面可以,
外管圓身位好像很粗, 很多圈絞, 不像CNC做, 之前的 HK45CT 外管表面比較靚,
而那支有牙外管刻上KxM字, 但對比KxM直品網上照, 外觀有分別.
不知為何沒有附 FRAME 的那片編號, 不然流水號就只有上半, 下半會不對號.

其實整blank管用S3F會唔會好啲
下身no 應該要用返吉打空牌整

引用:
原帖由 marking 於 24-12-2018 14:38 發表
看以上的照片, 滑架看表面可以,
外管圓身位好像很粗, 很多圈絞, 不像CNC做, 之前的 HK45CT 外管表面比較靚,
而那支有牙外管刻上KxM字, 但對比KxM直品網上照, 外觀有分別.
不知為何沒有附 FRAME 的那片編號, 不然流 ...
流水號塊牌就算啦 45CT都無跟啦

發新話題