發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

回覆 270# 的帖子

我都仲係驚驚 D牌17個套跌管執完都係甩色,拉多幾下都睇到又甩左
仲要打得少都甩得犀利過RF個套,搞到我唔捨得用

等其他師兄分享

引用:
原帖由 tf141 於 10-1-2019 23:37 發表

下個週末應該會出鎗街,希望到時有啦
唔好意思我講緊槍本體...
本體都無 改裝件唔買住..

Nova 都出鋁slide set, 有tti

引用:
原帖由 ayaka 於 11-1-2019 21:13 發表
Nova 都出鋁slide set, 有tti
已經出咗 ?
有冇原裝款 ?

Thanks

回覆 274# 的帖子

有!!係炸彈手fb睇
不過係原裝Gen3 加front serrations
Nova都做到一樣跌管
另外show出來個條原裝好似係bomber

引用:
原帖由 BLSK 於 11-1-2019 22:32 發表
有!!係炸彈手fb睇
不過係原裝Gen3 加front serrations
Nova都做到一樣跌管
另外show出來個條原裝好似係bomber
我頭先都見到了,不過唔知Nova果條係鋁定鋼,鋼就玩唔起啦....反而鋁就可以觀望一下係咩價錢

boomarm套kit成350usd.........

引用:
原帖由 cky0311 於 11-1-2019 23:08 發表
boomarm套kit成350usd.........
鋼丫麻.....

回覆 278# 的帖子

買戰術貓算
吉打唔知幾時先有

Nova好似係珍西數

馬記g19鋼斯拉全面進場

宜家覺得當初比多幾百蚊買戰術貓個條係無錯
多條外管又流水號已經值回票價

但宜家BA個條跟返馬記做BYU715個槍號一定錯字
B字頭號碼仲係Gen2年代,但佢條管既marking 係做緊最新款

引用:
原帖由 BLSK 於 12-1-2019 18:09 發表
Nova好似係珍西數
果時買佢果條FI34就比佢呃左
一定唔係珍西數 對戚直狂34高西根本裝唔到 一放落去就跌返出黎 要zip野先得
如果佢無改過條數即係唔洗諗 反而貓果條就真係珍數

回覆 283# 的帖子

又唔係玩具又唔珍,兩頭唔到岸
即係要裝返佢出個啲西

引用:
原帖由 sam524 於 12-1-2019 21:17 發表

果時買佢果條FI34就比佢呃左
一定唔係珍西數 對戚直狂34高西根本裝唔到 一放落去就跌返出黎 要zip野先得
如果佢無改過條數即係唔洗諗 反而貓果條就真係珍數
一對膠西 好似已經人手執過 真係有心機 <<<<  如貓是真數, 那套件附的真品膠西錯數? 要經人手執過?

另外, N牌的滑架后星位下面應該有粒小六角螺絲的, 就是可用來固定后星用.

發新話題