發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

有冇人可以分享下ba slide

花多眼亂... 老原款仲係頭痛買邊隻好...

喵好很貴又多條我冇用既管,鋼件又怕傷個中身
BA 平少少但錯 Marking?
韓仔出奇地平但外管好肉
巾魔新年前有?但唔知幾錢
吉打銳意開發中,但得黎都發左 mo

頭已痛,所以仲 keep 住打膠身

引用:
原帖由 no-name 於 24-1-2019 11:46 發表

韓仔出奇地平但外管好肉

頭已痛 ...
我都係玩緊原裝slide, 等下多D補品先
可能韓仔都會出鋼架

引用:
原帖由 no-name 於 24-1-2019 11:46 發表

韓仔出奇地平但外管好肉

頭已痛 ...
D牌外管做錯咗 ?
btw, D牌序號都係跟Marui

引用:
原帖由 ayaka 於 24-1-2019 12:03 發表

我都係玩緊原裝slide, 等下多D補品先
可能韓仔都會出鋼架
韓仔 D 鋼仲買過喵... 如果玩鋼只可等吉打

引用:
原帖由 tf141 於 24-1-2019 12:07 發表

D牌外管做錯咗 ?
btw, D牌序號都係跟Marui
其實我唔知係做錯定真槍係咁,手上有 HK45 M&P9 M&P9L,HK45 同 M&P Slide 顏色唔同,都好靚仔
但 3 條外管都係好閃身既黑色,比老原仲似膠... 仲勁痴指模,再加拉幾下 slide 已花...
G19 都係咁既色... 可能係小弟唔識貨,但小弟就麻麻地...

附件

24-1-2019 12:17

24-1-2019 12:17

引用:
原帖由 no-name 於 24-1-2019 12:17 發表

其實我唔知係做錯定真槍係咁,手上有 HK45 M&P9 M&P9L,HK45 同 M&P Slide 顏色唔同,都好靚仔
但 3 條外管都係好閃身既黑色,比老原仲似膠... 仲勁痴指模,再加拉幾下 slide 已花...
G19 都係咁既色... 可能係 ...
原來係色既問題
的確Glock 19條外管係好光滑"令"身,會痴指紋
真鎗係點我冇研究,不過我個人覺得幾靚
番屋企睇下枝PX4條外管係咪都係咁先

痴指紋我手上又唔多覺
不過易甩就真 一定要執

引用:
原帖由 BLSK 於 24-1-2019 13:22 發表
痴指紋我手上又唔多覺
不過易甩就真 一定要執
易甩 ????
點甩法 ?

層coating易甩 因為D牌17跌管位係跟返膠slide
落過一次場發現勢色唔對已經即刻執返個跌管位 類似吉打管個情況
未執前係手拉多幾下都摸到有甩,打得多甩就一定會既,但打得少都甩

引用:
原帖由 BLSK 於 24-1-2019 18:17 發表
層coating易甩 因為D牌17跌管位係跟返膠slide
落過一次場發現勢色唔對已經即刻執返個跌管位 類似吉打管個情況
未執前係手拉多幾下都摸到有甩,打得多甩就一定會既,但打得少都甩
咁打多d咪得囉

唉.....幾時先有鎗同下身賣呀

食炒價買吧

引用:
原帖由 cky0311 於 27-1-2019 06:24 發表
食炒價買吧
我好似見到有網店(唔知係111定係Rainbow)賣緊$1100左右
不過買咗咪又係要等下身.....

發新話題