發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

係,slide位會扣住的

唔知呀,我加左1x1 o ring之後入top gas入左12秒,跟住我朋友拎黎玩一槍,條slide後半部就離左軌卡住,客死我,之後我就拆slide,用小小暴力,好彩拆完又裝得翻,其實我支都打唔夠8排匣,不過呢支真係好準,另外分享一下,我無同時拎曬兩枝比較,新買果支hi cap dor好似大聲d同後座大小小
引用:
原帖由 boy1420 於 15-5-2019 14:55 發表
黑夜兄,紅圈個位?睇爆炸圖應該可以黐返上去?支槍你打得好頻密?

引用:
原帖由 黑夜之神 於 16-5-2019 00:42 發表
唔知呀,我加左1x1 o ring之後入top gas入左12秒,跟住我朋友拎黎玩一槍,條slide後半部就離左軌卡住,客死我,之後我就拆slide,用小小暴力,好彩拆完又裝得翻,其實我支都打唔夠8排匣,不過呢支真係好準,另外分享一 ...
呢枝新Hi-Capa DOR聽閒係跟M45A1系統?
如果係既話飛機好似係大少少

Slide騎左上去我都試過一次,但後面塊板甩就無

係,我應該就係騎左上去,後面都無甩,呢支我好鍾意,睇下其他師兄點改我又跟下先
引用:
原帖由 BLSK 於 16-5-2019 01:30 發表

我唔係好識系統分別,不過打落彈道好似有小小偏右,g19準度就真係好滿意
引用:
原帖由 tf141 於 16-5-2019 01:04 發表

呢枝新Hi-Capa DOR聽閒係跟M45A1系統?
如果係既話飛機好似係大少少

引用:
原帖由 黑夜之神 於 16-5-2019 01:43 發表
我唔係好識系統分別,不過打落彈道好似有小小偏右,g19準度就真係好滿意
飛機座螺絲係個底既側邊應該係新了

引用:
原帖由 BLSK 於 16-5-2019 01:30 發表
應該都係G17 果D問題, 換金屬滑架就解決到

請問換左金屬滑架會唔會大力左?同埋準度有冇影響呢?
引用:
原帖由 laukw123 於 16-5-2019 10:59 發表

應該都係G17 果D問題, 換金屬滑架就解決到

引用:
原帖由 黑夜之神 於 16-5-2019 22:38 發表
唔會

引用:
原帖由 黑夜之神 於 16-5-2019 22:38 發表
初速方面既大力係唔會既, blow back 大力左有機會

準度有冇影響就要睇滑架/外管條數抄得好唔好, 同埋你控唔控制到blow back 個節奏

而換金屬滑架既主因係:耐用, 質感, 特別款式

我生得聰明得罪你咩!!!

未換過金屬滑架,方師兄有冇邊隻推介呢?唔好太貴
引用:
原帖由 ~~方~~ 於 16-5-2019 23:20 發表

初速方面既大力係唔會既, blow back 大力左有機會

準度有冇影響就要睇滑架/外管條數抄得好唔好, 同埋你控唔控制到blow back 個節奏

而換金屬滑架既主因係:耐用, 質感, 特別款式

引用:
原帖由 黑夜之神 於 17-5-2019 14:28 發表
未換過金屬滑架,方師兄有冇邊隻推介呢?唔好太貴
幾錢為至太貴?

千幾二千淨係個slide我會覺得貴
引用:
原帖由 tf141 於 18-5-2019 00:17 發表

幾錢為至太貴?

回覆 509# 的帖子

咁計唔計管先
不過19 slide kit應該會平17 既少少
根魔套都6xx就有曬啦

發新話題