發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

呢支kj咩力?
引用:
原帖由 JBL 於 17-4-2019 20:28 發表
唔等馬記19住,暫時玩住KJ鋼滑架19先,有埋正確刻印下身,一樣過癮......

?_nc_cat ...

如此落重本錢,J大一定對支G19款式有大愛了.

最新Pro-Arms又出咗原裝款既slide俾Marui Glock 19
想問下ching知道咩價位 ? 如果佢同Guns Modify比較邊個好d呢 ?
另外我見原裝款銀色slide好似多數都係跟黑色管,如果銀slide跟銀管唔知又有冇呢 ?

Thanks

原來槍管短一定細力,仲諗住改佢
引用:
原帖由 JBL 於 20-4-2019 08:22 發表

我無打Game既無機度,但應該好細力,因槍管短

引用:
原帖由 黑夜之神 於 24-4-2019 02:15 發表
原來槍管短一定細力,仲諗住改佢  
MARUI M&P9, 90MM內管都有0.86J, MARUI G19 87MM內管,差3MM,我諗點都有0.8J掛...

我無買機測,師兄你係用topgas試嗎?
引用:
原帖由 laukw123 於 24-4-2019 10:44 發表

MARUI M&P9, 90MM內管都有0.86J, MARUI G19 87MM內管,差3MM,我諗點都有0.8J掛...

引用:
原帖由 黑夜之神 於 24-4-2019 14:43 發表
我無買機測,師兄你係用topgas試嗎?
係TOG GAS, 使用134A 最多都係0.4-0.5左右。 唔會去唔到呢個數

引用:
原帖由 tf141 於 23-4-2019 18:17 發表
最新Pro-Arms又出咗原裝款既slide俾Marui Glock 19
想問下ching知道咩價位 ? 如果佢同Guns Modify比較邊個好d呢 ?
另外我見原裝款銀色slide好似多數都係跟黑色管,如果銀slide跟銀管唔知又有冇呢 ?

Thank ...
Guns Modify冇痛直上,係前後西如果想用番馬記原裝膠西要自己磨,原因Guns Modify fb有講

回覆 476# 的帖子

恭喜C兄買咗,我自己話買,幾次出槍街都剛冇貨,真係要睇緣份…

Carvenchow 兄,我係新手一名,請問"Guns Modify冇痛直上"即係乜都唔使執,換咗件就ok?另外價錢大約是要幾多?
thx~
引用:
原帖由 Carvenchow 於 26-4-2019 09:40 發表

Guns Modify冇痛直上,係前後西如果想用番馬記原裝膠西要自己磨,原因Guns Modify fb有講

引用:
原帖由 Carvenchow 於 26-4-2019 09:40 發表

但係Guns Modify好似唔係用番原裝個跌管設計 ?
咁想問下Pro-Arms有冇咩評價?

Thanks

發新話題