發新話題

[Marui] Glock 19 Gen 3 (10 月 25 日發售)

引用:
原帖由 sam524 於 24-11-2018 13:10 發表

好似話琴日個post比飛屎卜剷左
啱啱重新出左post
我錢已備
我訂已落,訂左條奧地利字。
其實兩條管e個設計我覺得幾好呀,平時唔洗上野可以用返條普通管
打cqb先用條有牙管,又唔洗條管唔對號碼

其實
引用:
原帖由 BLSK 於 16-12-2018 23:56 發表
GOOD!
不過Glock款我等突破到技術關口出MOS先買
潮款就睇邊個型
其實都唔係咁難,換返18份飛機座就可以上返鏡
係因為宜家係19成份座太大上唔到rmr

引用:
原帖由 cky0311 於 18-12-2018 22:28 發表
請問邊到有金屬slide訂
貓個條既,佢地fb就有講到點樣可以訂到

之前睇根魔條片似乎係玩具西數。睇佢都無咁快出到

貓個條話最快星期一就有貨。到左手再同大家報告下

啱啱睇FB見佢地出左新相

引用:
原帖由 marking 於 24-12-2018 14:38 發表
看以上的照片, 滑架看表面可以,
外管圓身位好像很粗, 很多圈絞, 不像CNC做, 之前的 HK45CT 外管表面比較靚,
而那支有牙外管刻上KxM字, 但對比KxM直品網上照, 外觀有分別.
不知為何沒有附 FRAME 的那片編號, 不然流 ...
好多外管都有個D刀紋架啦,e條個表面同HK45C都唔同
上次做拉絲紋就一定靚D架,不過glock 又唔係拉絲

睇落都好似樣,等下D開箱大圖先

宜家覺得當初比多幾百蚊買戰術貓個條係無錯
多條外管又流水號已經值回票價

但宜家BA個條跟返馬記做BYU715個槍號一定錯字
B字頭號碼仲係Gen2年代,但佢條管既marking 係做緊最新款

引用:
原帖由 marking 於 12-1-2019 23:31 發表

一對膠西 好似已經人手執過 真係有心機  
人地都無講過佢送個對西係真數,佢只係話個坑係真數所以怕人買左返去無西用所以送隻裝到既西

不過唔理佢送個隻係咩,我已經上左隻meprolight 基本上只要用銼hi走少少表面處理就裝到

引用:
原帖由 marking 於 13-1-2019 00:41 發表

理解, 原來也是要用"銼" hi走"少少"表面處理.
有個西pusher去推入去咪fit到個位,我無咪執少少咪易D打入去

執少少好過我買條吉打同n牌條架直頭跌出黎呀
Zip完用樂泰痴埋打多幾打又鬆

發新話題