發新話題

[Tanaka] 37 J police air weigh version

stopping power先係威力?

引用:
原帖由 cky0311 於 15-2-2019 18:03 發表
stopping power先係威力?
Um...其實要睇問果個想知能量定係stopping power

引用:
原帖由 ayaka 於 15-2-2019 15:40 發表
呢個就係玩具左輪掙扎位, 想射BB又想玩換殼
田中做得靚又多款式但個人接受唔到輪瓜個3粒螺絲
有心做嘅話其實有方法隱藏果3粒螺絲,可惜冇副廠做

回覆 78# 的帖子

想搵金身都冇
我都係乖乖地玩134a
打壞冇得整

引用:
原帖由 jn_jona 於 15-2-2019 17:43 發表

威力既意思係stopping power定能量?
Stopping應該.45
子彈能量睇joule 數應該都係357高
除非係seals個d +P+ .45

引用:
原帖由 TheOrigina1 於 15-2-2019 23:55 發表

子彈能量睇joule 數應該都係357高
除非係seals個d +P+ .45
Stopping 我諗應該係.45

如果係357+中空彈頭,唔知是否好過圓頭.45呢?

回覆 82# 的帖子

可以話.357穿透能力好d
.45stopping power 好d?

引用:
原帖由 cky0311 於 17-2-2019 18:56 發表
可以話.357穿透能力好d
.45stopping power 好d?
外國一直有人話shot placement 重要過stopping power
打心既話22lr都stop到架

我覺得哩個係美國問題,如果唔計美國自己同美國軍援,地球上有幾多個國家出過錢買.45畀自己軍隊用?SAS,GSG9 哩D 頂尖CQB勁旅有邊班話 9MM 唔夠力要大粒D?

描頭不用子彈大

引用:
原帖由 七點六二 於 15-2-2019 16:00 發表
等Marushin 枝M10
有亮黑版 ... 又要破財

引用:
原帖由 pbay 於 18-2-2019 10:24 發表

有亮黑版 ... 又要破財
我估唔會超過2千元吧?

回覆 89# 的帖子

想問一下馬老仙係咪唔用得top gas?

發新話題