發新話題

[Tanaka] 37 J police air weigh version

又幾精緻, 請問樓主,此槍是否'田中'廠牌呢? Thx for sharing.

回9#

謝謝樓主給予答案. 睇盒面,仲以為是新廠做的.

引用:
原帖由 Ben_9413 於 11-11-2018 08:49 發表
潮小小有o尼支
..Kimber..左輪.正!又一支收埋撞鎚的左輪. Thx for sharing.

好似係X工房見過下.

如果係357+中空彈頭,唔知是否好過圓頭.45呢?

引用:
原帖由 pbay 於 18-2-2019 10:24 發表

有亮黑版 ... 又要破財
我估唔會超過2千元吧?

引用:
原帖由 pbay 於 19-2-2019 09:55 發表

我用返地獄5代殼, 自己DIY
C Hing,可否分享下呢?

引用:
原帖由 pbay 於 19-2-2019 15:09 發表

馬記輪改用地獄五代彈(改完後彈倉零件仍可裝回使用) :

拆個輸出來, 拆走彈倉零件

彈孔前方, 內圈逐少修削

直至粒彈尾部入落去同彈輪尾平排
謝謝C Hing無私的分享,使我得益良多.

引用:
原帖由 hykenny 於 23-2-2019 14:50 發表
今日喺旺角買到古董Kokusai M66彈殼差氣版
價錢竟然係350蚊!? (槍相後補)
C Hing的玩具槍,一定是銀色的了.

引用:
原帖由 hykenny 於 23-2-2019 14:50 發表
今日喺旺角買到古董Kokusai M66彈殼差氣版
價錢竟然係350蚊!? (槍相後補)
C Hing的玩具槍,一定是銀色的了.

引用:
原帖由 cky0311 於 25-2-2019 13:21 發表
敢問ching枝槍幾大力?
有冇係備彈殼配?
幾大力?...哈哈!細到你唔信..
有冇係備彈殼配?
有,不過係槍的三分二價錢.

引用:
原帖由 RCman 於 25-2-2019 12:34 發表

年多前我係嗚鎗見過銀色及HW黑色,
當時銀色約$400, HW黑色約$500
我買左把HW黑色,因為二十多年前我已買過一把而且換了木柄。
但因為年紀太大膠老化,把手內的彈簧把柄框弄斷了。
當時見到所以即買了。
這是我見過同款玩具槍,黑色仲貴過銀色的一支.

引用:
原帖由 cky0311 於 25-2-2019 13:36 發表
有冇0.5j?
無機試,只不過在3呎距離,射不穿兩張報紙.

引用:
原帖由 cky0311 於 25-2-2019 13:36 發表
原本想買不過佢D殼咁貴就pass lu
買支黑色,又再買支銀色,共12粒彈,咁就最化算.

引用:
原帖由 tf141 於 25-2-2019 13:49 發表

講緊咩鎗
呢一支.(借C Hing圖片一用, 稍後刪除)

發新話題