33 123
發新話題

列根號 USS Ronald Reagan

列根號 USS Ronald Reagan

泊緊位。。。。

附件

21-11-2018 12:23

1 個讚好! TOP

黎香港?

係香港

禁飛, 記住忍下手

轉載網友, 神盾泊左海運

我唔使再開個post,直接放相

有得影好影唔知有冇下次

WOW!當日空氣質素,認真麻麻.
唔知點解,以前見到呢D戰艦,好興奮.Thx for sharing.

媽的列根又來搞事,我狙。。。

附件

22-11-2018 11:49

引用:
ching 支鏡咁勁, 連艦內支香港旗都見到

引用:
原帖由 olw0978 於 22-11-2018 11:49 發表
媽的列根又來搞事,我狙。。。
唔夠倍數

啲水手上岸去灣仔射BUN妹! 落旺角射北菇!

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 rho837 於 22-11-2018 18:03 發表
啲水手上岸去灣仔射BUN妹! 落旺角射北菇!
時代吾同la,以前係灣仔好多行業係靠美佬水兵上岸搵食。
D大兵係酒吧飲到啤啤夫,隨街生事打鬥,叫雞吾比錢.......
當時吾洗勞煩香港差佬,軍艦會派D憲兵上岸執法。
而家D大兵上岸去小學到,同學生一齊造燈籠,玩遊戲,搞好個形像。

引用:
原帖由 hang2 於 22-11-2018 20:05 發表

時代吾同la,以前係灣仔好多行業係靠美佬水兵上岸搵食。
D大兵係酒吧飲到啤啤夫,隨街生事打鬥,叫雞吾比錢.......
吾洗勞煩香港差佬,軍艦會派D憲兵上岸執法。
分域碼頭早幾年都泊唔到船啦……

33 123
發新話題