發新話題

慘,以後冇腸仔食

俄腸哪裡有售呢?似乎好正!
引用:
原帖由 Hamlet 於 26-11-2018 12:49 發表

台灣腸睇落似廣東臘腸未風乾o甘,味道甜得好古怪,我食一啖就唔想再食,佢o係大陸興起真係莫名其妙。俄國式紅腸有人覺得煙燻味同蒜頭味太大,不過我幾buy
究竟世界上還有神嗎?

以後BBQ或打邊爐仲有咩樂趣

引用:
原帖由 kornhill401 於 26-11-2018 10:21 發表
是否中美貿易戰,受害人之一 Thx for sharing.
經營問題, 家族問題, 加州新例問題..
幾年前已破過產..

引用:
原帖由 48191 於 26-11-2018 13:30 發表
俄腸哪裡有售呢?似乎好正!
幫襯馬雲 逃佬網 秋林里道斯 號稱光緒年就由俄國人喺哈爾濱創立既牌子

細個果陣覺得廚師腸幾好食, 但越大覺得越難食, 唔知質素下降左定咀刁左,

仲有三花腸, 細個又係勁好食, 最近買罐來食下, 覺得難食左好多.

引用:
原帖由 pbay 於 26-11-2018 15:06 發表
細個果陣覺得廚師腸幾好食, 但越大覺得越難食, 唔知質素下降左定咀刁左,

仲有三花腸, 細個又係勁好食, 最近買罐來食下, 覺得難食左好多.
三花腸以前細個開罐即食

聽講而家出面炒到去15蚊包,
估唔到家陣食腸都要挨炒價
長遠來講出去食早餐都有機會乘機加價

引用:
原帖由 Portal 於 26-11-2018 18:19 發表
聽講而家出面炒到去15蚊包,
估唔到家陣食腸都要挨炒價
長遠來講出去食早餐都有機會乘機加價
$15都係炒價? 師兄幾耐冇買過

慘,BBQ最愛
開波一定燒兩條先

大昌貿易行有限公司表示,一直與不同的生產商合作,會繼續在香港分銷「美國廚師牌雞肉腸」
唔使怕

BBQ最愛小紅腸

即係大陸造,豬瘟喎!
引用:
原帖由 Hamlet 於 26-11-2018 14:11 發表

幫襯馬雲 逃佬網 秋林里道斯 號稱光緒年就由俄國人喺哈爾濱創立既牌子
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 48191 於 26-11-2018 20:10 發表
即係大陸造,豬瘟喎!
過一排先買

引用:
原帖由 loveless 於 26-11-2018 13:49 發表

經營問題, 家族問題, 加州新例問題..
幾年前已破過產..
謝謝'笠'C Hing給予有關資訊.

引用:
原帖由 pbay 於 26-11-2018 15:06 發表

難食左 50%, 咀刁左 50%
食物條程式不斷會變去配合供應量>生產線>生產量>管理層諗縮數.

豆豉鯪魚呢類根本食唔出任何單一原材料味道既東西係最後贏家
唔驗孔雀石綠的話大家千秋萬載開心食, 味道"好似"如一

發新話題