22 12
發新話題

[KSC/KWA] KWA MP7A1 用鏡問題

KWA MP7A1 用鏡問題

大家好,初來報到。
岩岩落左 GBB 坑, 朋友半賣半送左把MP7A1比我。

1.)想請教如何降力。
入Top Gas未用加力管已經Max左合法火力。
用134A 又清唔到匣。
主要用來打CQB 用, 費事打到對面傷晒。
理想係20米 穩同準。

2.) 想買個鏡係岩 7仔GBB 用,500蚊Budget 有冇咩牌子介紹。

3.) 你地7仔用單點定用2點槍帶?
謝謝。

1) KWA CQB Bolt for KWA MP7A1
2)Vector Optics
3)Magpul Sling Swivel for M1913 Rail+QD Sling 扣。
引用:
原帖由 ssae86ss 於 27-11-2018 19:40 發表
大家好,初來報到。
岩岩落左 GBB 坑, 朋友半賣半送左把MP7A1比我。

1.)想請教如何降力。
入Top Gas未用加力管已經Max左合法火力。
用134A 又清唔到匣。
主要用來打CQB 用, 費事打到對面傷晒。
理想係20 ...
究竟世界上還有神嗎?

乜kwa mp7 有咁大力?
你個技係咪舊板

回覆 2# 的帖子

射射。
Vector Optics, 去射手度買?

回覆 3# 的帖子

唔清楚係唔係舊版。
上次開場前check 槍。
已經好穩定咁1.9999999999999

你個Budget得五舊,冇辦法....
引用:
原帖由 ssae86ss 於 27-11-2018 20:50 發表
射射。
Vector Optics, 去射手度買?
究竟世界上還有神嗎?

KWA果枝好似次世代咁架咋喎
求其買枝鏡都得啦

引用:
原帖由 ssae86ss 於 27-11-2018 20:52 發表
唔清楚係唔係舊版。
上次開場前check 槍。
已經好穩定咁1.9999999999999
咁猛火,支槍都無'頭暈身興'.比'女火金'支仲實正咁.Thx for sharing.

女火金係咩?
冇乜想像力😭

回覆 8# 的帖子

咁我朋友應該有汁一汁去。 但我都有d怕好似其他馬記ching 咁爆尾。

回覆 9# 的帖子

你望下keyboard就知。

回覆 1# 的帖子

1.)我以前買RA Tech NAPS (飛標) 換左已經1.2-1.3前後。另應該重有其他牌子的減力飛標

2.) Vector Optics

3.) TMC有隻專FOR MP7用槍帶,幾十蚊

鎗帶我扣兩個鎖匙圈,照用MS3

VFC
引用:
原帖由 cky0311 於 28-11-2018 13:35 發表
女火金係咩?
冇乜想像力😭
究竟世界上還有神嗎?

爆尾都幾難,甩Bolt Carrier尾粒螺絲(鎖死飛機彈弓)跟住炒彈弓就好大機會。
引用:
原帖由 ssae86ss 於 28-11-2018 14:10 發表
咁我朋友應該有汁一汁去。 但我都有d怕好似其他馬記ching 咁爆尾。
究竟世界上還有神嗎?

22 12
發新話題