發新話題

[GHK] 死得

我再睇多睇 以我有限既英文理解同推理能力
佢話黎緊2018之後得返方仗係 但好似冇話唔加得?
而且就算得佢一間都只係去到2019 10月

唔知係咪方仗咁把炮買左個版權 再限制西北根唔可以再賣
自己做獨市生意

其實, Umarex HK License咪一9樣,HK MP7A1, 女火金同K乜A咪一齊賣緊。
總之你有份買,咪有權造。只不過多餘咗少少啫⋯⋯
引用:
原帖由 jn_jona 於 27-11-2018 23:34 發表
我再睇多睇 以我有限既英文理解同推理能力
佢話黎緊2018之後得返方仗係 但好似冇話唔加得?
而且就算得佢一間都只係去到2019 10月

唔知係咪方仗咁把炮買左個版權 再限制西北根唔可以再賣
自己做獨市生意
究竟世界上還有神嗎?

對一個前法蘭西玩家
我對篇野左下角個FAMAS logo比較有興趣

VFC夠話(螺)正 License,點知佢最近出的G17,
果D所謂marking,仲無大陸果支咁足.

引用:
原帖由 zeta 於 28-11-2018 01:28 發表
對一個前法蘭西玩家
西北根好似出過famas aeg的

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-11-2018 14:13 發表

shotshow(好似係)有show過枝famas evo prototype的

引用:
原帖由 loveless 於 27-11-2018 22:50 發表
Back log蓋個引印出廠日期係16Nov之前已經有排同佢玩
YOU HAVE A POINT !

引用:
原帖由 zeta 於 28-11-2018 01:28 發表
對一個前法蘭西玩家
花麻士又係經典名槍,出次世袋或gbb 又是必收之列。

市面係得marui 同國狗 定係cyber 根的AEG,結構鬆散...始終係廿年前作品...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

編野最毒係賣都要拉...即係賣馬記或者迷版都拉得....

咁西瓜根+方丈即係同各大零售商過唔去.....如果幾間大網店一齊唔賣方丈D貨....睇下邊個大鑊D....

咁睇嚟堅係要槍街執.....
引用:
原帖由 queen 於 28-11-2018 19:47 發表

咁西瓜根+方丈即係同各大零售商過唔去.....如果幾間大網店一齊唔賣方丈D貨....睇下邊個大鑊D....
究竟世界上還有神嗎?

引用:
原帖由 jn_jona 於 28-11-2018 14:13 發表

AEG我自己收埋咗支marui
最想佢出GBB
不過而家法佬又換416F...

引用:
原帖由 queen 於 28-11-2018 19:47 發表

一早講左要拉要鎖 賣馬記未一樣冇事
西北根都係靠嚇既姐

花麻士都係'馬老二'果支靚仔好多.
西把根果支,好耐之前,在E何B見過,但個樣 ...買唔落手.

作為一個馬記腦殘粉我只可以講句:
關我X事
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 kornhill401 於 30-11-2018 12:59 發表
花麻士都係'馬老二'果支靚仔好多.
西把根果支,好耐之前,在E何B見過,但個樣 ...買唔落手.
冇人出。所以個法國佬自己改。。。
https://youtu.be/ffHh2FCopnk
https://youtu.be/NKQz7i-q_xs

發新話題