發新話題

[GHK] 死得

死得

方仗向西瓜根攞咗拉臣,只有方仗可以使用Colt Trademark生產吹BB....直到2019年10月.....

究竟世界上還有神嗎?

咁條日本馬J點算?
究竟世界上還有神嗎?

S&W!?唔係啩⋯⋯
引用:
原帖由 jn_jona 於 27-11-2018 22:53 發表
軍版係曲係最iconic
唔玩曲未fn囉 最新contract好似s&w?
究竟世界上還有神嗎?

日本人一向醒,除咗WA。如果冇錯,第一個日本廠攞License就係WA,就為咗出Beretta 槍。
原本真槍廠對玩具槍用自家品牌Trademark冇乜意見,WA一開先例就唔同哂。
今時今日,Marui出支FNX45,個Trademark細心睇,其實係TM兩個字。
最絕係其他廠玩缺筆、改Logo,總之避得就避。
之前有人話某槍「HK」 Logo錯,其實我諗係特登做錯......
引用:
原帖由 jn_jona 於 27-11-2018 23:26 發表

馬記不在此限
日本法例告唔入
究竟世界上還有神嗎?

其實, Umarex HK License咪一9樣,HK MP7A1, 女火金同K乜A咪一齊賣緊。
總之你有份買,咪有權造。只不過多餘咗少少啫⋯⋯
引用:
原帖由 jn_jona 於 27-11-2018 23:34 發表
我再睇多睇 以我有限既英文理解同推理能力
佢話黎緊2018之後得返方仗係 但好似冇話唔加得?
而且就算得佢一間都只係去到2019 10月

唔知係咪方仗咁把炮買左個版權 再限制西北根唔可以再賣
自己做獨市生意
究竟世界上還有神嗎?

咁睇嚟堅係要槍街執.....
引用:
原帖由 queen 於 28-11-2018 19:47 發表
編野最毒係賣都要拉...即係賣馬記或者迷版都拉得....

咁西瓜根+方丈即係同各大零售商過唔去.....如果幾間大網店一齊唔賣方丈D貨....睇下邊個大鑊D....
究竟世界上還有神嗎?

發新話題