發新話題

求台灣運玩具槍黎香港的建議同程序詳細(Xcom gear M82a1 GBB)

恭喜樓主,終於搵到了. 呢支都係我終極收藏的目標.

引用:
原帖由 walther 於 4-12-2018 17:32 發表

都已經到香港, 冇得彈轉頭的, 細節唔講啦, 總之非常極度麻煩啦, D 件被送到槍械鑒證科驗, 好彩兩個月後佢咩都驗唔到至俾返我. 但已經嚇餐死, 以後學精了. 就算寄成槍, 一定要雞乸咁大隻字寫明低於兩焦耳. 最 ...
呢個真係值得有意從港外,郵購玩具槍0件的C Hing,
十分有參考價值的回文 .Thx for sharing.

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-12-2018 11:47 發表

有冇拆花晒?
有位朋友同我講 佢住村屋 有日d車比人射花左
報左警 鄰居知佢有玩槍 咁就話左比警察聽
咁阿sir就要做野周晒佢d槍返去
散件咁返黎
聽到都覺得慘
呢D就係'黑狗偷食,白狗當災'的一個活生生的例子.

引用:
原帖由 zombiesforce 於 24-12-2018 10:00 發表
得到神秘人幫助 夢想圓滿 謝謝大家
?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.fhkg3-2.fna&=d995086622623392b225e68 ...
世上兩支頂級狙擊槍,樓主都收到,令我羡慕萬分. Thx for sharing.

引用:
原帖由 jn_jona 於 24-12-2018 13:21 發表

我見到皮皮皮
雖然係..皮皮皮..但起碼唔會玩具槍貴過阿珍. Thx for sharing.

引用:
原帖由 zombiesforce 於 24-12-2018 19:13 發表
冇錯 最開心的聖誕
有說明書 神秘人發後五天到左香港
買後聽到moa終於再版 涼左下 但收到實物一樣開心(內籠有排磨 )
應該下年會有新一水 兩枝孖寶 想收藏既儲定錢啦
我就最最完夢早玩早享受
上次走鷄, 今次要留意..新一水..希望價錢唔會大升.

發新話題