發新話題

新手想買槍,3選1,想各位C兄比d意見

回覆 29# 的帖子

pbay 兄,請問大約要幾錢?依家容唔容易買到?新手自己換難唔難?
thx

引用:
原帖由 pbay 於 6-12-2018 16:15 發表

係另外換件, Airsoft Masterpiece 既 polymer Grip, 所有角位偷圓晒, 上手舒服好多.
無修直上.
https://www.youtube.com/watch?v=jgzNbc2AAAE

ArmorWorks都有隻HX grip, 聲稱marui 5.1合用, 又平, 但其實要大修, 唔太建議.
AW 隻 grip 你其實用過未呀??? 馬記 5.1 絕對可以免修正上!

引用:
原帖由 olw0978 於 7-12-2018 10:48 發表

AW 隻 grip 你其實用過未呀??? 馬記 5.1 絕對可以免修正上!
真係用緊,
多處接合位都大左差不多1mm, 修到我傻,
懷疑佢個模用耐咗有磨損, 令後期倒模成品呎吋唔標準.

Dead link

附件

7-12-2018 12:19

回覆 34# 的帖子

pbay兄條link去咗冇嘢睇......我估係未公房特價消息?唔知明槍會唔會又聖誕減下價

回覆 36# 的帖子

明槍本身都平過統工
好難再大減

引用:
原帖由 boy1420 於 7-12-2018 12:22 發表
pbay兄條link去咗冇嘢睇......我估係未公房特價消息?唔知明槍會唔會又聖誕減下價
sor, 係呀
http://www.wargamehk.com/cgf/att ... 03UshXM05MEoEz.jpeg

回覆 37# 的帖子

小弟好小行槍鋪,所以唔清楚佢地d 價,不過似乎槍街年年聖誕前好多鋪都會做下優惠特價咁!
thx

回覆 38# 的帖子

係fb問咗價,支gold 5.1同明搶之前特價一樣 金牛找1蟹,glock17 就8魚找1蟹,唔知算唔算特別平

引用:
原帖由 boy1420 於 7-12-2018 15:22 發表
係fb問咗價,支gold 5.1同明搶之前特價一樣 金牛找1蟹,glock17 就8魚找1蟹,唔知算唔算特別平
gold 5.1低過1金牛都算平, 平時無特價賣到1金1至2魚

回覆 41# 的帖子

原來係平,咁要考慮下 ,thx

想問下各位C兄,如果明搶同工房價錢一樣,新手的我去邊間出槍會好d?邊間有耐性肯對新手講解多兩句?thx

回覆 43# 的帖子

兩間都。。。

引用:
原帖由 cky0311 於 7-12-2018 16:44 發表
兩間都。。。
不用分得那麼細

發新話題