37 123
發新話題

過半萬銀支長版雙管shotgun.玩具槍,回家諗諗,再去就無左!

過半萬銀支長版雙管shotgun.玩具槍,回家諗諗,再去就無左!

上星期五,在X天堂,見到支長版雙管shotgun.玩具槍,打PPS彈,
外觀都唔錯,但價錢要差不多6隻金牛.於是回家考慮.
決定星期一去買時,已經見唔到支玩具槍的影子了.

引用:
原帖由 JBL 於 12-12-2018 13:16 發表

QRF有
謝謝J大,給予有關資訊.感恩!

全鋼,靚色,仲要限量,貴唔過真槍,咁點阿?

引用:
原帖由 kornhill401 於 12-12-2018 13:15 發表
上星期五,在X天堂,見到支長版雙管shotgun.玩具槍,打PPS彈,
因為我買左
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 12-12-2018 14:31 發表

因為我買左
求分享

可唔可以改aps彈
呢枝出時我都o哂嘴 玩具已經走到呢個地步 不過我係落場先決 6000蚊玩退兩殼我就只能pass

引用:
原帖由 zombiesforce 於 12-12-2018 16:56 發表
可唔可以改aps彈
呢枝出時我都o哂嘴 玩具已經走到呢個地步 不過我係落場先決 6000蚊玩退兩殼我就只能pass
行針,有心一定得架,一定入(告得入)

引用:
原帖由 zombiesforce 於 12-12-2018 16:56 發表
可唔可以改aps彈
人家設計有內管,係想大家玩得安安全全,平平安安,玩PPS彈咪幾好∼

拎唔出來
玩華山算
http://www.wargamehk.com/cgf/viewthread.php?tid=120693&extra=page%3D1
閱讀權限20還真不容易, 呃權限亂吹, 不用太上心

引用:
原帖由 jacko 於 12-12-2018 14:31 發表

因為我買左
咁你的開箱文呢。。。?

引用:
原帖由 olw0978 於 12-12-2018 22:52 發表

咁你的開箱文呢。。。?
遲啲啦,年尾忙到PK

引用:
原帖由 kornhill401 於 12-12-2018 13:15 發表
我都買左

引用:
可唔可以改aps彈
一定改唔到!一定改唔到!一定改唔到!

講三次
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 12-12-2018 13:52 發表
全鋼,靚色,仲要限量,貴唔過真槍,咁點阿?
請教C Hing, 這款真槍,是什麼型號呢? 謝謝!

37 123
發新話題