發新話題

深水埗 掟錢落街

回覆 14# 的帖子

當然你岩,何必努氣,你有正確觀點,我有我錯誤睇法,不過好似變到現今所有野好欠缺討論空間同欠缺些小幽默,全以學識邏輯出發亦會唔會太過認真,水板唔吹水唔廢up狗up,不如放番去一般板慢慢深入探討下。

我係水板既發言得罪晒,唔好意思 我收爹

呢D事唔到你講笑。

而家越爆越黑,報紙檔比人趁機偷錢、有BB車比班痴線佬撞中、有私家車L棄車執錢,亂成咁Q樣同蘭桂芳人踩人只係一線之差。

真係有錢冇地方使又想濟貧,做乜唔學中國匿名狂叫外賣、指定送比環衛工人、露宿者,或者匿名捐一兩個億比東華做何伯2.0?扔錢落街,唔好比我睇死,佢想試下君臨天下果種成就感、當你地狗咋!

引用:
原帖由 tinyau1134 於 16-12-2018 07:03 發表
https://www.hk01.com/%E7%AA%81%E ... %9E%E7%A7%98%E4%BA% ...
佢既目的達到左啦 => [他昨日曾在其facebook上展示大批鈔票的照片,並留言稱﹕「(某個)基金會準備左2000萬現金,作為交易所比賽的獎品。」他指出,該預告與掟錢事件無關,並指他現時正投資一個項目,預告內容主要與交易所有關]

攪咁大壇大龍鳳就係想記者去訪問佢...佢就爆個PORJECT比D水魚聽之嘛

唔知而家係咪好太平冇新聞報...D記者轉行去幫人做宣傳

而家淘你老寶封殺礦機,google部份礦機網都彈404,死剩既礦網2018款專業礦機標價都係萬幾港銀。

阿弊弊D機賣兩三萬銀仲要比人篤爆佢用幾年前規格,有相影到仲係大牛龜HDD,佢大推既乜FileCoin日期一推再推,肺癆乾啦。

都係果句,君臨天下唔會share,多隻香爐多隻鬼,一定跑出既超級冷馬我唔通講咩!99倍比大家開心share到剩一半,我賺條蕉丫!

玩呢啲,搞大人個Pool再標佢尾會先係王道;點會搞大人個Pool再叫親朋戚友一齊標對分咁笨7吖,分明有鬼喇!
引用:
原帖由 RCOOH 於 16-12-2018 11:45 發表
而家淘你老寶封殺礦機,google部份礦機網都彈404,死剩既礦網2018款專業礦機標價都係萬幾港銀。

阿弊弊D機賣兩三萬銀仲要比人篤爆佢用幾年前規格,有相影到仲係大牛龜HDD,佢大推既乜FileCoin日期一推再推,肺癆乾 ...
究竟世界上還有神嗎?

呢D情景,好似遊人餵白鴿咁. Thx for sharing.

回14# tf141 C Hing

好彩還有C Hing你在此,仗義發言. Thx for sharing.

頭先弊弊又落深水埗派錢,極速比人鎖上警車。

引用:
原帖由 48191 於 16-12-2018 11:49 發表
玩呢啲,搞大人個Pool再標佢尾會先係王道;點會搞大人個Pool再叫親朋戚友一齊標對分咁笨7吖,分明有鬼喇!
呢個都唔係重點,運算力佔9成既中國封礦,指標性既電腦商場停賣礦機,咇coin近月跌到咇埋屎,16/11到16/12一個月跌2400蚊,5600跌到3200,而且價格每秒鐘波動,咁既咇屎弊都發達?發霉就得!

完全冇價格基礎,咁一定死喇!
引用:
原帖由 RCOOH 於 16-12-2018 17:28 發表

呢個都唔係重點,運算力佔9成既中國封礦,指標性既電腦商場停賣礦機,咇coin近月跌到咇埋屎,16/11到16/12一個月跌2400蚊,5600跌到3200,而且價格每秒鐘波動,咁既咇屎弊都發達?發霉就得!
究竟世界上還有神嗎?

警方算行動迅速
佢揀深水土步呢d區好明顯睇中多低下層人仕望搵快錢
之後一定有人入局,到時一定拎得返有突!

幤少變斃少:
https://www.facebook.com/1052591 ... 288956847448?sfns=1
引用:
原帖由 gtoray 於 16-12-2018 19:57 發表
警方算行動迅速
究竟世界上還有神嗎?

講真 佢做騙子玩咁大 爆單大係遲早既事

引用:
原帖由 gtoray 於 16-12-2018 19:57 發表
警方算行動迅速
見到報紙報導果班喪屍,真,佢派多幾下然後辨個贈品講座,肯定有人排隊排到打蛇餅然後主動獻身。

灑個一百幾十萬好過係報紙賣廣告,一灑,全港報紙頭版幫你賣廣告,然後連報幾日,平過正常落頭版廣告多多聲。

就算用真2018礦機,佢都即掠皮幾野,唔識搞丫,幫你睇,又抄你幾千銀。一個人掠十皮八皮,一陣間就賺番派出去果D。真係堅砌都已經包賺,如果擺明耍你無豬婦愚,例如機都冇買過全部老作更賺。

拉得好!

發新話題